Enis sonuçtan hiç memnun değil

Quik Sigorta Ve Firması Erzurum Beyler Ekspertiz Mağdur Ediyor

02 Mayıs 2024 19:48

26 ABP 221 plakalı aracımla bir kazaya karıştım, 15.04.2024 tarihinde arabamı %100 haklı olduğumu gösteren kaza raporlarıyla beraber servise bıraktım. 18.04.2024 tarihinde Quick Sigorta'nın anlaşmalı olduğu ekspertiz firması Erzurum Beyler Yıldız Sigorta Ekspertiz, arabama baktı ve parça temin edeceklerini söylediler. Kaç hafta oldu, neredeyse her gün arıyorum ekspertiz firmasını ama hâlâ parça tedariğini yapmıyorlar. Ne zaman arasam beklemem gerektiğini, tedarikçi firmamızda aracınızın parçasının olmadığını söylüyorlar. Ben merkezde işte çalıştığımı ve köyde oturduğumu, her gün işe gidip gelmekte ne kadar zorluk çektiğimi, had safhada mağduriyet yaşadığımı ne kadar söylesem de umurlarında değil. Bana tek söyledikleri şey 'Yapacak bir şey yok, parça ne zaman bulunur, Allah bilir, siz de beklemek zorundasınız.' Bir araba kapısı bulmak ne kadar zor olabilir? Madem kendi firmanızda yok, başka bir yerden tedarik edin. Neden bu kadar zorluk çıkarıp mağdur ediyorsunuz?

02 Mayıs 2024 21:05 (Şikayetten 1 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Enis
Enis
05 Mayıs 2024 21:28

Tarafıma hiçbir şekilde geri dönüş yapılmamıştır. Bir vatandaş, bir müşteri bu kadar değersiz olmamalı. Artık bu konu hakkında hukuki yollarla hakkımı aramaya devam edeceğim. Quick Sigorta ve anlaşmalı firması Erzurum beyler yıldız sigorta mağdur etmeye işini yapmamaya devam ediyor.

07 Mayıs 2024 23:01

Şikayete konu dosyada parça tedariki yapılmıştır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 15:56

21 Temmuz 2025 17:50
Arthur sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 11:37
Eksik Bilgilendirme Ve Yetkisiz Parça Değişimi Sonrası Araç Değer Kaybı
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 09:58
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Kazadan Sonra Araç Onarımında Uzayan Süreç Ve Mağduriyet

02 Eylül 2025 13:49