Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Quick Sigorta Quik Pembe Tamamlayıcı Saglik Sigortası Pişmanlık

21 Mayıs 2024 10:45

Annem, eşim, oğlum ve kendime yaptırdığımız Quick Pembe isimli tamamlayıcı sağlık sigortasına istinaden; Annemin sonradan oluşan bir sağlık probleminden dolayı, önceden bir tanı olmamasına rağmen ve hatta bizim bile haberimiz olmamasına rağmen böyle bir rahatsızlıktan, tedavi için randevu aldığımızda 10155490 provizyon numarası ile ret cevabı aldık. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, '2-3 ay içinde böyle bir rahatsızlık meydana gelemez' gibi kabul edilemez bir cevap aldık. Kimse yardımcı olmuyor. Tamamen boşuna ödenmiş bir para ve pişmanlık. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Gerekli bütün şikayet mercilerine de yazacağım bu pişmanlığı.

21 Mayıs 2024 21:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

Konu hakkında gerekli aksiyonlar alınmış olup KVKK gereği 3.kişilerle bilgi paylaşımı yapılamamaktadır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Ümit
Ümit
21 Mayıs 2024 23:15

İlk olarak rahatsızlık üzerine başvurduğumuz özel hastanede yapılan tetkikler sonrasında gaitada gizli kan sonucu çıktı. Ailede genetik olan ve birinci derece aile fertlerinde kayıp yaşayan annem için kanser şüphesi olabilir diye doktor kolonoskopi önerdi. Öneri üzerine quik özel sigorta ile görüşülüp, daha önce herhangi buna benzer bir tanı olmadığı halde ret cevap geldi. Ve mecburen özel sigorta parasını peşin ödediğimiz halde acil durum olduğu için kendi paramız ile hastaneye ödeme yaptık Aradan bir süre geçtikten sonra safra kesesinden şüphelenildi ve bunda da sigortadan ret cevabi aldık. Yapılan görüşmeler sonucunda ispatlayamayacakları şekilde bir cevap sunuldu. Bu şirket kendince kurallar koyup insanları mağdur etmektedir

Quick Sigorta Provizyon Onayı İstiyorum

26 Nisan 2024 10:47
Erol sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 13:27
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 10:39

28 Aralık 2023 20:10
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 20:37