27 Kasım 2023 23:38

Öncelikle herkese merhabalar. Bu sigorta şirketini kullanmamanızı önemle rica ediyorum. 3-4 ay önce motosikletle trafik kazası geçirdim, arkadan çarpma sonucu %100 kusurlu bulundum. Burada hiçbir sorun yok, karşı taraf ile de görüştüm ve tüm suçun bende olduğunu kendilerine söyledim. Çünkü arkadan çarptım ve takip mesafemi koruyamadım. Trafik polisi eşliğinde tutanak tutuldu, alkol testi yapıldı. Herhangi bir eksikliğim yoktu. Zaman geçtikten sonra evime yazılı bir icra kağıdı geldi. Quick Sigorta ödemeyi reddetti ve tüm tutarın benim tarafımdan ödenmesi gerektiğini belirtti. Karşı tarafın sigorta şirketi alacaklı olduğu için, benim sigortam olan Quick Sigorta'nın tutarı ödemeyeceğini ve hiçbir şekilde üstlenmeyeceklerini söylediler. Gerekli evrakları istedikleri mail adresine gönderdim. Verdikleri numaradan avukatlarıyla görüştüm ancak avukatları, konu hakkında bilgileri olmadığını ve dosyayı inceleyip geri döneceklerini ifade ettiler. Bir hafta geçti, 5-6 kez aramama rağmen ne telefonu açtılar ne de geri dönüş yaptılar. Quick Sigorta'ya mail atıyorum, onlar da cevap vermiyorlar. Şu an tüm banka hesaplarım bloke ve icralık durumdayım. Durduk yere böyle bir mağduriyet yaşatıyorlar. Müşteriyi böylesine mağdur duruma düşüremeyeceğinizi düşünüyorum. Üç aracım var ve hepsinin sigorta şirketi Quick Sigorta. Olayın derhal çözümlenmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2023 08:54 (Şikayetten 9 saat sonra)

Şikayet incelemeye alınmıştır. Değerlendirme yapılarak bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Berkan
Berkan
29 Kasım 2023 09:48

Ne yazık ki geri dönüş yapmadınız. Hep dosyayı inceleyip geri dönüş yapacağız diyorsunuz ama nafile...

30 Kasım 2023 22:05

Karşı sigorta şirketine ödeme gerçekleştirilmiş olup ilgili sigorta şirketi ile görüşme sağlayabilirsiniz. Quick Destek Ekibi'ne sosyal medya hesaplarımız(Twitter-Facebook-Instagram / @quicksigorta) üzerinden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Quick Destek Ekibi

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 21:02
Emin sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 14:08

10 Şubat 2025 10:16
8 Yıl Sonra Gelen Haksız Borç Şoku
8 Yıl Sonra Gelen Haksız Borç Şoku
8-yil-sonra-gelen-haksiz-borc-soku-2.pdf

24 Ekim 2023 14:10
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 21:45