Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Quick China'da Ticket Pos Cihazı Sorunu

Quick China'da Ticket Pos Cihazı Sorunu
29 Kasım 2024 01:01

Quick China Armada'ya günün hangi saatinde giderseniz gidin, Ticket pos cihazı hep kurye ile beraber siparişe gitmiş oluyor, ne hikmetse. Bugün akşam sipariş vermeden önce sorduğumuzda Ticket geçtiği söylendi ama hesap isteyince her zamanki gibi Ticket pos cihazının kurye ile beraber siparişte olduğu belirtildi. Bu yaşanan bir değil, iki değil; yakın bir zamanda başka bir arkadaşımız da aynı muameleye maruz kaldı. Pos cihazının 20 dakika sonra geleceği söylendi ve 30 dakika beklememize rağmen ne gelen oldu ne de giden. Madem ki insanların Ticket ile ödeme yapmasını istemiyorsunuz, ya sorulduğunda en baştan Ticket olmadığını söyleyin ya da gerçekten Ticket ile ödemeyi tamamen kaldırın. Çünkü siparişi Ticket'a güvenerek de vermiş olabilirdik. Bu, basbayağı yalan yönlendirme çünkü. Eğer Ticket geçerli diye oturduğumuzu, nakit paramız veya kredi kartımız olmadığını söyleseydik, o Ticket kurye geldi denilerek getirilecek miydi çok merak ediyorum açıkçası. Ayrıca, Ticket ile ödemenin mevcut olduğunu söyleyen bir işletmede bir tane Ticket pos cihazı olduğuna inanmak ve QR ile Ticket ödemesi olmaması kadar saçma bir şey yok ve bu durum asla inandırıcı değil.

01 Mart 2024 19:44
Quick China Tickets Kullanamama Sorunu

26 Mayıs 2024 14:23

15 Temmuz 2023 20:13
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

İlk Ve Son Armada Quick China Deneyimim.

23 Temmuz 2024 22:26
İlk Ve Son Armada Quick China Deneyimim.
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Quick China Ve Ticket İle Ödeyememe Sorunu Hakkında

18 Aralık 2023 19:25