Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Quick China Çayyolu Kayıp Kutusuna Konulan Gözlüğün Teslim Edilememesi

Muzaffer
31 Temmuz 2024 11:18

4 Temmuz 2024 günü saat 19:00 da Ankara Quick China Çayyolu şubesinde 4 arkadaş yemek yedik. Saat 21:00 gibi de yemekten kalktık. Ertesi gün sabah restoranda Prada marka Güneş Gözlüğümü unuttuğumu fark ettim. Hemen Quick China Çayyolu şubesini arayıp; "Gözlüğümün orada olup olmadığını" sordum. Telefonda bana gözlüğün rengini, üzerindeki işareti, markası. Vs soruldu. 2-3 dakikalık bir beklemenin ardından telefondaki hanımefendi; "Tarif ettiğiniz gözlük burada, kayıp kutumuzda. İstediğiniz zaman gelip alabilirsiniz" dendi. Acil şehir dışına çıkacağım ve gözlüğümün bulunduğu haberi de aldığım için dönüşte uğrar alırım dedim. 2 gün sonra gözlüğümü almaya gittiğimde bu sefer gözlüğün bulunmadığı söylendi. 2 gün önce telefonla aradım, teyit ettiniz deyince bir başkası almış olabilir, kamera kayıtlarını inceleyeceğiz dendi. Telefon numaramı alıp haber vereceklerini söylediler. O tarihten beri ne olumlu ne olumsuz haber var. Ayrıca bana gözlüğü tarif ettiren işletme gelen herhangi birine hiç sormadan bu gözlüğü veriyor mu?

Aynı marka, model gözlük unutulacak kadar tesadüf olamayacağına göre bulunan gözlüğüm 2 gün içinde nasıl kayıp kutusundan kaybolabiliyor?
İşletmenin sorumlu davranmasını rica ediyor, bulunan ve kayıp kutusuna konulan gözlüğümün bir şekilde akıbeti öğrenilip tarafıma verilmesini rica ediyorum.

Gokhan sonucu yetersiz buldu

05 Mayıs 2025 09:35
Quick China Teslim Edilmeyen Sipariş Ve İade Sorunu Yaşadım
Emir sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 20:40
Emre sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2025 09:37