Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi

tam yıldız tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız 3.4
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi ile ilgili bir şikayetin mi var?
1.010 Şikayet
Şikayet Sıralaması

Queenzz Estetik Ve Güzellik Merkezi Verdiğiniz Hizmet Sıfır

Quenzz Giresun şubesinde kapıda bir çocuk abla çık fiyat sor ne olur ben öğrenciyim, bunlardan harçlık alıyoruz dedi, çıktım sordum kaş için paket satın aldım, Rize'de yaşadığımı Giresun'a hafta sonu sadece gelebileceğimi çalıştığımı söyledim, parayı alana kadar süpersiniz! 2 seanstı, ilk seans yapı...

Gizemli'nin Teşekkür Mesajı

“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Gizemli Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ebru'nun Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Teşekkürler”

Ebru Şikayetini Yayından Kaldırdı
Asu'nun Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Gökçe hanıma teşekkürler sorun çözüldü”

Asu Şikayetini Yayından Kaldırdı
Merve'nin Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Teşekkür ederim”

Merve'nin Teşekkür Mesajı
  • 4 hafta önce

“Sorunumu çözdüğünüz için çok teşekkür ederim 🙏🏻”

4 hafta önce

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Resmi Bir Kurum Değil El Altı İtibar Etmeyin Sonuç Almayacaksınız

Sonuç aldım hoşgörülüler teşekkürler diyenler bu kelimelerin anlamlarını bilmiyor asla böyle bir şey yok çok yakın birinin başlayalım. Demesi ile başladım. Nakit ödeme yaptım bunun için hediye kazandım cilt bakımı. Seansa başladım. Elime verdikleri kağıt parçasından ibaret belgeyi resmi kılmışlar ak...

İlknur'un Teşekkür Mesajı
  • 4 hafta önce

“Merkez şube den Gökçe Hanım ve ilgili şube müdürü Aslı Hanım tarafından arandım. Sorunum çözüldü çok teşekkür ediyorum hem adı geçenlere hem sizlere”

İlknur Şikayetini Yayından Kaldırdı
Gulsah'ın Teşekkür Mesajı
  • 17 Şubat 11:59

“Genel merkez safiye hanıma teşekkür ederim sorun çözüldü”

Gulsah Şikayetini Yayından Kaldırdı
Gözde'nin Teşekkür Mesajı
  • 16 Şubat 11:17

“İlginiz için teşekkür ederim”

Gözde Şikayetini Yayından Kaldırdı
Sultan Şikayetini Yayından Kaldırdı
11 Şubat
Hülya Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %8
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi, 5 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %8
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi nerede?
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi İstanbul, İzmir, Afyon, Konya, Kırklareli, Bursa, Denizli, İzmit gibi pek çok şehirde şubelere sahiptir.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi ne gibi hizmet sunuyor?
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi epilasyon, cilt bakımı, zayıflama yöntemleri gibi pek çok hizmet sunmaktadır.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Ümraniye şubesi nasıl?
Konuyla ilgili yapılan yorumları buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi’nde iptal seçeneği var mı?
İptal işlemleriyle ilgili yapılan kullanıcı yorumlarına buradan ulaşabilirsiniz.
Farklı bir sorum var.
Tüm soru ve sorunlarınızı buraya tıklayıp paylaşabilirsiniz.

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi güzellik ve kişisel bakım alanlarında farklı pek çok şubesiyle hizmet vermektedir. İstanbul’da Ümraniye bölgesinde bulunan Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Bursa, Afyon, Kütahya, Uşak, Denizli, İzmir, Isparta, Konya, Kırklareli gibi pek çok şehirde de şubelere sahiptir. Kişisel bakımınız için gerekli gördüğünüz birçok hizmeti sunan markanın çözüm ortakları da sektörün önde gelen firmalarıdır. Daha detaylı bilgi edinmek için Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Hizmetleri

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi kişisel bakım alanında ihtiyaç duyulan pek çok hizmete sahiptir. Epilasyon yaptırmak isteyen müşteriler buz epilasyon veya iğneli epilasyon seçeneklerini tercih edebilirler. İğneli epilasyon yöntemi, kıl köklerine ince yapıdaki steril bir iğnenin temasıyla gerçekleşir. Daha geniş yüzeylerin hedef alındığı bir yöntem içinse buz epilasyonu seçeneği değerlendirilmektedir. Bu yöntemde her bir atış çok daha fazla kıl köküne ulaşır. Böylelikle diğer epilasyon yöntemlerinin seanslarına kıyasla daha kısa sürer. Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi cilt bakımı hizmetinde ise cilt temizleme, nemlendirme, besleme, yenileme gibi uygulamalar vardır. Her cilt tipinin farklı ihtiyaçları doğrultusunda bu gibi uygulamalar arasından en ideal olanları seçilir. Kurum, leke & akne tedavisi ile de sivilcelerden (akne) arınmak isteyen müşterilerine hitap eder. Ayrıca aşırı kilo sorunu ya da kilo verememe gibi problemler yaşayanlar için de zayıflama yöntemleri sunulmaktadır. Kirpik ve kaş bakımı, selülit giderme uygulamaları da verilen hizmetler arasındadır. Verilen bakım hizmetleriyle ilgili Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi memnuniyet derecelerini öğrenmek için dilerseniz sayfamızdaki kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi İletişim

Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi’nin resmi internet adresindeki İletişim sayfasında gerekli irtibat bilgileri bulunmaktadır. Sabit hat ve cep telefonu numaralarının bulunduğu bu sayfada kurumun e – mail adresi ve İstanbul’daki şubesinin bilgileri de yer almaktadır. Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Denizli iletişim, Çanakkale iletişim gibi kentlere göre farklı telefon numaraları ise bulunmamaktadır. Dilerseniz, cilt bakımınız öncesinde Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi yorumlar sayfamızda kullanıcıların birebir tecrübelerini de okuyabilirsiniz. Sunulan hizmetler, seans bilgileri, işlem iptali gibi pek çok konu için Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi şikayet sayfamızda yer alan görüş, öneri ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Kurum, yapılan bu kullanıcı yorumlarını görebilmektedir. Böylelikle daha iyi bir deneyimin de önü açılabilmektedir. Aldığınız Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi hizmetleri sonrasında görüşlerinizi Şikayetvar sayfamızda paylaşarak da farklı kullanıcıların incelemelerine katkıda bulunabilirsiniz.