Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi güzellik ve kişisel bakım alanlarında farklı pek çok şubesiyle hizmet vermektedir. İstanbul’da Ümraniye bölgesinde bulunan Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Bursa, Afyon, Kütahya, Uşak, Denizli, İzmir, Isparta, Konya, Kırklareli gibi pek çok şehirde de şubelere sahiptir. Kişisel bakımınız için gerekli gördüğünüz birçok hizmeti sunan markanın çözüm ortakları da sektörün önde gelen firmalarıdır. Daha detaylı bilgi edinmek için Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi resmi internet sitesini de ziyaret edebilirsiniz.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Hizmetleri
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi kişisel bakım alanında ihtiyaç duyulan pek çok hizmete sahiptir. Epilasyon yaptırmak isteyen müşteriler buz epilasyon veya iğneli epilasyon seçeneklerini tercih edebilirler. İğneli epilasyon yöntemi, kıl köklerine ince yapıdaki steril bir iğnenin temasıyla gerçekleşir. Daha geniş yüzeylerin hedef alındığı bir yöntem içinse buz epilasyonu seçeneği değerlendirilmektedir. Bu yöntemde her bir atış çok daha fazla kıl köküne ulaşır. Böylelikle diğer epilasyon yöntemlerinin seanslarına kıyasla daha kısa sürer. Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi cilt bakımı hizmetinde ise cilt temizleme, nemlendirme, besleme, yenileme gibi uygulamalar vardır. Her cilt tipinin farklı ihtiyaçları doğrultusunda bu gibi uygulamalar arasından en ideal olanları seçilir. Kurum, leke & akne tedavisi ile de sivilcelerden (akne) arınmak isteyen müşterilerine hitap eder. Ayrıca aşırı kilo sorunu ya da kilo verememe gibi problemler yaşayanlar için de zayıflama yöntemleri sunulmaktadır. Kirpik ve kaş bakımı, selülit giderme uygulamaları da verilen hizmetler arasındadır. Verilen bakım hizmetleriyle ilgili Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi memnuniyet derecelerini öğrenmek için dilerseniz sayfamızdaki kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz.
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi İletişim
Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi’nin resmi internet adresindeki İletişim sayfasında gerekli irtibat bilgileri bulunmaktadır. Sabit hat ve cep telefonu numaralarının bulunduğu bu sayfada kurumun e – mail adresi ve İstanbul’daki şubesinin bilgileri de yer almaktadır. Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi Denizli iletişim, Çanakkale iletişim gibi kentlere göre farklı telefon numaraları ise bulunmamaktadır. Dilerseniz, cilt bakımınız öncesinde Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi yorumlar sayfamızda kullanıcıların birebir tecrübelerini de okuyabilirsiniz. Sunulan hizmetler, seans bilgileri, işlem iptali gibi pek çok konu için Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi şikayet sayfamızda yer alan görüş, öneri ve değerlendirmeleri inceleyebilirsiniz. Kurum, yapılan bu kullanıcı yorumlarını görebilmektedir. Böylelikle daha iyi bir deneyimin de önü açılabilmektedir. Aldığınız Queenzz Estetik ve Güzellik Merkezi hizmetleri sonrasında görüşlerinizi Şikayetvar sayfamızda paylaşarak da farklı kullanıcıların incelemelerine katkıda bulunabilirsiniz.