Elif sonuçtan hiç memnun değil

Puma Carina Ayakkabının İncelemesi Olumsuz Sonuçlanması Hk.

Elif
07 Aralık 2023 09:14

08.09.2023 tarihinde Marmara Park AVM In Street yemek katında yer alan mağazadan Puma Carina markalı ayakkabısını aldım. Daha sonra ürünü 07.11.2023 tarihinde incelemeye gitmesi için aldığım yere teslim ettim. İncelemeye gitmesini istememin nedeni ise, ayakkabının yere basan ön kısmı şişti her iki ayakkabıda da bildiğin bombeli duruyor. Üzerindeki çatlakları soyulmaları hadi neyse deyip yine incelemeye göndermeyecektim ama ayakkabının altı şişince yani ilk kez böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım. İnternetten biraz araştırdım benim gibi aynı durumda muzdarip kişiler olduğunu gördüm. 04.12.2023 tarihinde saat 14:15 de 0212 852 45 47 numaralı telefondan aranıp ürününüz geldi fakat olumsuz sonuçlandı dediler. Kullanıcı hatası olduğunu bildirir bir yazı yazmışlar. Puma ürününün arkasında durmadığı gibi ne haliniz varsa görün diyor. Bir ayakkabı 1 aydır inceleme de ne yapıyordu acaba çok merak ediyorum. Ayakkabı 2 ay bende durdu 1 ay sizde durdu. Verdiğim para sizlere göre hiçbir şey ama bana göre bu zaman da 1.600 TL çok bir şey gerçekten yazıklar olsun. Çevremde yetebildiğim kadar Puma nın bu yaptığını yayacağım gerekse sosyal medya üzerinden. Puma pişmanlıktır. Hayatımda ilk kez Puma dan ayakkabı aldım. Gerçekten çok üzdünüz beni hakkımı helal etmiyorum.

puma-carina-ayakkabinin-incelemesi-olumsuz-sonuclanmasi-hk-4.pdf
puma-carina-ayakkabinin-incelemesi-olumsuz-sonuclanmasi-hk-2.pdf
puma-carina-ayakkabinin-incelemesi-olumsuz-sonuclanmasi-hk-1.pdf
08 Aralık 2023 11:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
28 Mayıs 2025 00:48

Çağla
28 Mayıs 2024 16:11
Puma Hayal Kırıklığı Yaşattı
Baha sonuçtan hiç memnun değil

Baha
04 Mart 2024 15:26

Nilden
22 Haziran 2023 12:08
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
23 Eylül 2024 17:20