PUBG Mobil Hesabım Sıfırlandı, Emeklerim Boşa Gitti

23 Aralık 2024 01:171.486

PUBG mobil'de 6 senelik hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda sıfırdan karakter seçim ekranıyla karşı karşıya kaldım. Facebook üzerinden giriş yapıyordum fakat bir süre sonra tekrardan giriş yapmaya çalıştığımda hesabımdaki her şeyin sıfırlandığını gördüm. Lütfen sorunumun çözümüne yardımcı olun. O kadar emek verdiğim hesabım şu an sıfırlanmış durumda.

31 Mayıs 2025 15:26

Gardaşım naptın dulzedi mi

20 Ocak 2025 22:05

Merhabalar, Facebook tek bağdı hesabım. Yeni cihazla 20 küsur gündür oyundaydım. Bugün hesaba giriş yaptığımda yazdığınız sorunla karşılaştım. Yeni karakter oluşturma ekranı karşıma çıkıyor. Oluşturmaya da korkuyorum yeni hesap oluşturulur geri dönüşü olmaz diye. Ek olarak Yan hesabımla bu giden hesabımın profiline girdiğimde hesap üzerindeki setlerin de değiştiğini gördüm. Ama belirttiğim gibi tek bağ Face ve hesap sadece bendeydi nasıl olabilir anlamıyorum.

28 Aralık 2024 14:57

Mustafa aynı sorun bende de var nasıl ettin sorunu çözebildin mi altı yıllık hesap giriş yapamıyorum

PUBG Mobile Hesabına Erişim Sorunu Ve Destek Yetersizliği

3 Ağustos 2024 01:389.013

PUBG Mobile hesabımın tüm giriş bilgileri kaldırıldığı için giriş yapamıyorum. Daha önceden Facebook ve Twitter ile giri...

PUBG Mobile Hesabım Kayboldu!

7 Ekim 2024 13:421.012

PUBG Mobile hesabıma giriş yapamamaktayım. Facebook hesabım bağlı, birden bire hesabım silindi mi anlamadım. Bir daha gi...

Tümünü Gör
PUBG | Pubgmobile.com Hesap Banı Kaldıramadım!

PUBG |Pubgmobile.com Hesap Banı Kaldıramadım!

PUBG | Pubgmobile.com Rank Bug

PUBG |Pubgmobile.com Rank Bug

Azra
PUBG | Pubgmobile.com Banlanmasını Veya Kapatılmasını İstiyorum!

PUBG |Pubgmobile.com Banlanmasını Veya Kapatılmasını İstiyorum!

Musa
PUBG | Pubgmobile.com Hesabımı Çaldılar, Canlı Yayında Açtığım Esnasında Kod Geldi Oyundan Attı

PUBG |Pubgmobile.com Hesabımı Çaldılar, Canlı Yayında Açtığım Esnasında Kod Geldi Oyundan Attı

Ahmet
PUBG | Pubgmobile.com Oyun Hatası