PTT Kep Adresi Doğrulama Kodu Alıp Doğrulama İşlemi Gerçekleşmiyor

Osman
31 Ekim 2023 07:02

Bir devlet kurumu olarak saçma bir kep sistemi üretip piyasa sunuyorsunuz. Bunu firmalara insanlara zorunlu kılarak para kazanmayı düşünüyorsunuz. Hizmet vermeye gelince hepiniz birbirinizde bom boş insanlarsınız.

Kapatılmış kep adresimi açtıracağım şube müdürlüklerinize gidiyoruz. Vergi kimlik numaranız yanlış saçmalığı yapıyor bilgiyi güncelle diyoruz yetkimiz yok diyerek iş yapmamak için kırk yalan ve çağrı merkezine yönlendiriyor. Çağrı merkezinizi arıyoruz 27 dakika görüşme sizi anlıyorum çok haklısınız aynı sözleri tekrarlayıp biz bir işlem yapamıyoruz yetkimiz yok PTT şube müdürlüklerini gidin demekten başka bir çözüm yok.

Şube çağrı merkezine çağrı merkezi şubeler arasında çevirip duruyorlar. Sitenizden destek kaydı bırakıyoruz mesajın gittiğine dair bir bilgi metini yok atılan destek kayıtlarına cevap vermiyorsunuz? 2023 yüzyılında amatörce yapılmış alt yapılı saçma bir site. Destek maili buluyoruz bir şekilde oraya mail atıyoruz. Biz bilgi güncellemiyoruz mersis'ten çekiyoruz veriyi gidin vergi dairesinde güncelleyin cevabı yazıyorsunuz.

Türkiye'de ve yurt dışında tüm pazaryerleriyle çalışıyoruz. Yetmiyor tüm bebek, zincir ve kozmetik marketlerle çalışıyoruz. Aylık binlerce fatura kesiyoruz earşiv-e-fatura olarak hiç birinde bilgi sorunu yok ne hikmetse siz mersis'ten hatalı bilgi çekiyorsunuz? Mersis'ten bilgi çekiyorsunuz o zaman ne diye tüm belgeleri getiriyoruz sisteme tek tek şubelerinizde giriyorsunuz? Onda evrak kalabalığına ne gerek var?

Sizin bu aklınıza gelen bilgiyi biz düşünemiyoruz zaten benim veri bilgilerimde hiçbir hata yok, hata sizin kep sisteminizde. Bunu kontrol edin, güncelleyin önce 2023 yılında veri güncellememesi yapmamak ne demek? Temsil ettiğiniz kurum ve oturduğunuz koltukları hak edin biraz. 10 gündür peşinizde konuşuyoruz. Hiç birinizin bir şeye yaradığı yok. Bu hata ve güncellemeyi kim çözecekse bir an önce bir çözüm üretsin artık bu durumdan bıktık. Yukarıdaki yazılanlar bizim içinde geçerli ve bugün son gün artık ne yapacaksanız yapın. İnsanları canlarından bıktırdınız yeter!

Onur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 15:22

PTT KEP PTT Çağrı Merkezi Çağrı Temsilcilerine Asla Bağlamıyor

Züleyha
09 Ağustos 2024 10:24

Resmi Evraklarda Kabus: Kullanışsız Yazılım Ve İşkence Gibi Süreçler

22 Ocak 2025 09:36
Baki sonuçtan hiç memnun değil

PTT KEP E-imza Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

06 Mart 2025 11:42
PTT KEP E-imza Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Eylül 2024 11:47