Proteinocean Kreatin Suda Çözünmüyor

Proteinocean Kreatin Suda Çözünmüyor
Proteinocean
21 Ekim 2023 21:168.594
Göktuğ'un Teşekkür Mesajı
Öncelikle sorunumla hızlı, dikkatli bir şekilde ilgilendikleri ve ürünlerinin kalitesinden dolayı teşekkür ediyorum.

Birkaç gün önce proteinocean sitesinde indirimde olan fitness paketi ürünlerinden biri olan kreatin dakikalarca ve defalarca çalkalamama ve bekletmeme rağmen hiçbir şekilde kreatin su ile karışmadı dibinde toz olarak kaldı. Gereğini rica ederim. ︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎︎ ︎

23 Ekim 2023 15:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar , Sizleri ilgili numaranızdan aradık ancak ulaşamadık. Creatine'i çalkaladıktan sonra beklettiyseniz bu şekilde dibe çökmesi oldukça normal bir durumdur. Ürün formunun karışmadığı anlamına gelmemektedir. İlginize teşekkür ederiz.

25 Ekim 2023 23:07

Hayır karışmıyor hiçbir şekilde. 2 saniye içinde dibe çökme yapıyor.

26 Ekim 2023 11:14

Merhabalar Tekrar , İletmiş olduğunuz görselde ürünün karışmış hali bu efendim. Herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

26 Ekim 2023 16:42

İlginiz için teşekkür ederim.

3 Kasım 2023 00:14

Caner
13 Haziran 2023 20:194.490

Protein Ocean'dan aldığım protein tozu lansmana özel almıştım. Hiçbir şekilde karışmıyor, suyun üzerinde kalıyor ve uzun...

Çağatay
Çağatay
Proteinocean
14 Haziran 2023 12:515.688

Proteinocean ürünü olan pre workout ürününü aldım elime ulaşınca deneme olarak 300 ml suya 1 ölçek karıştırdım. Hem suda...