Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Protein Ocean Raspberry Collagen Tadı Tüketilmeyecek Derecede Kotu

28 Eylül 2024 20:37

Satın aldığım iki yeni ürün olan raspberry'li collagen ve dragon blood aromalı pre-workout ürünlerinin tadı küçükken annemin bana zorla içirttiği sürüp gibi. Yıllardır coğu takviyemi sizin firmanızdan alıyorum. İlk defa tüketilmeyecek derece de kotu. Ayrıca pre workout ürününüzün içeriğini ve vücuda geri dönüşünü çok beğeniyordum. Bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim. Şans eserimi bilmiyorum bu lansman çıkan bahsettiğim pre'den satın almış hepsi. Bütün arkadaşlarıma mahcup oldum. İki ürünün tadı da katkıdan yutulamayacak derecede kotu. Yani uygun fiyata satmak zorunda değilsiniz. Uygun fiyata mal olsun diye katkı basmanın anlamı yok. Yakışmıyor sizin gibi firmaya fitness camiasında çok değer verilen reklam yüzleriniz var. Türkiye'de ki sektörün yarısından fazlası sizin elinizde. Bu amatörlükleri yaparak lekelemeyin firmanızın adını.

05 Ekim 2024 05:38 (Şikayetten 6 gün sonra)
Muhammed
Muhammed
05 Ekim 2024 22:56

Bu ve benzer bütün şikayetlerin altına kopyala yapıştır yapıp aynı metni yazmışsınız güzel müşteri temsilciliği Teşekkürler.

Nur sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 12:23

05 Ocak 2024 23:47

17 Ocak 2024 23:45

26 Ocak 2024 13:11
HIQ Nutrition Hiq Dan Aldığım Smash Pro Çıkan Problem Markanın Arkasında Durmaması