Buse sonuçtan hiç memnun değil

Pronet Güvenlik Sistemi Anlaşmazlığı Ve Rahatsız Edici Aramalar

Pronet Güvenlik Sistemi Anlaşmazlığı Ve Rahatsız Edici Aramalar
19 Ekim 2024 13:24

Evimin kapı pervazına yaşadığım muhit sebebiyle bir güvenlik kamerası taktırmak istedim. Her şey bu şekilde başladı. Pronet Güvenlik Sistemlerine Google reklamları aracılığıyla ulaştım. Tanıtım için bir beyefendi başvurumun hemen ertesi günü ikametgah adresime geldi. Alarm ve alarma entegre kamerayı aylık 1250 TL + KDV üzerinden anlaştık. (Bu ay 2513 TL fatura kesildi.) Fakat 14 günlük cayma süresi dolduktan sonra verilen sözler tutulmamaya ve günde üç dört kez kampanya adı altında aranarak rahatsız edilmeye başlandım. Ekstra ürün ve kampanya adı altında sürekli fatura şişiriliyor ve anlaştığımız fiyattan bir kere bile fatura kesilmiyor. Artık caymak istediğimde de 23.000 TL cayma bedeli isteniyor. Bu şekilde ilerlemek istemiyorsak şikayet edebilirsiniz deniliyor. Taahhüt karşılıklıdır. Kendileri verdikleri sözü tutmuyorlar ama sözler tutulmayınca sözleşmeyi fesih etmek istediğinizde tek taraflı yaptırım uyguluyorlar. Hatta istemiyorsanız gidin mahkemeye verin bile dendi. Bu nasıl bir güvenlik firması? Kendimizi güvende gibi değil de yanıltılıyor gibi hissediyoruz sayenizde. Ben artık revize, kampanya, indirim vs istemiyorum. Taahhüt dediğiniz şey karşılıklıdır. Eğer siz taahhüdünüzü yerine getirmiyorsanız bana da bu sözleşmeyi fesih etme hakkı doğar. Hem sözünüzü tutmayıp hem de mahkemeye verin, cayma bedeli ödeyin demeyi bırakın ve gelin ürünlerinizi sökün alın. Çünkü bu durumda ortada taahhüt, sözleşme kalmadı. 14 günlük süre dolduğundan beri nefret ettirdiniz 3 aylık sürede.

Buse
Buse
23 Ekim 2024 12:16

Şikayetimin iletilmesine rağmen ne bir mesaj ne bir arama. Daha kötü ne olabilir 👎

23 Ekim 2024 12:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
06 Ocak 2024 22:21
"Funda Hanım'a çok teşekkür ederim ederim. İnanılmaz destek oldu ve sorunu çözdük"
Arif sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 21:01
Pronet Sözleşme Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Müşteri Desteği
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Pronet Güvenlik Hizmetlerinde Tahsilat Ve İptal Sorunları Yaşadım

Hasret
25 Haziran 2025 12:30
pronet-guvenlik-hizmetlerinde-tahsilat-ve-iptal-sorunlari-yasadim-1.jpg
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
12 Ekim 2024 17:40
Pronet İle Anlaşmazlık: Gizli Maliyetler Ve Yanıltıcı Sözleşme
Enes sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 17:54