Nuray sonuçtan çok memnun

Prof Saraçoğlu'nun Çörekotu Yağı.

08 Ocak 2024 12:31
Nuray'ın Teşekkür Mesajı
“Mağaza ürünün iade işlemini gerçekleştirdi. Sorun markaya yakışır biçimde çözüldüğü için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Uzun yıllardır bu markanın çörekotu yağını kullanıyoruz. 1 hafta önce firmanın Maltepe mağazasından çörekotu yağı aldım. Yağın tadının daha önce kullandıklarımızla alakası yoktu. Oldukça acı ve mide bulandırıcıydı. Mağazaya gidip durumu anlattım ve iade etmek istedim. Görevli bana bu konuyla ilgili Prof. Saraçoğlu'nun açıklama yaptığını, tohumu farklı olduğu için bu tatta olduğunu, rahatlıkla yiyebileceğimizi söyledi. Dükkandaki tüm yağların aynı özellikte olduğunu da ekledi. Ben de bu yağı yememizin mümkün olmadığını iade etmek istediğimi belirttim fakat genel merkezlerinin bu talebe olumsuz yanıt verdiğini iletti. Sorum şu: Madem bu yağların farklı özellikte olduğu biliniyordu neden satın alırken bizlere bilgi verilmedi. Ben de ona göre yağı alıp almayacağıma karar verirdim. Biz bu yağı kullanamayacağız, bu konudaki mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum.

Nuray
Nuray
17 Ocak 2024 14:18

08 Şubat 2024 14:26 (Şikayetten 1 ay sonra)

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Prof Saraçoğlu Prof. S******** Acı Çörekotu Yağı Sorunu

Prof Saraçoğlu Yanlış Ürün Gönderimi

Prof Saraçoğlu Soğuk Sıkım Çörekotu Yağı Şikayeti

30 Aralık 2024 09:22
Prof Saraçoğlu Soğuk Sıkım Çörekotu Yağı Şikayeti
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Prof Saraçoğlu Firmanın Ürün İadesi Konusundaki Tutumu

07 Mart 2024 11:39