Melis sonuçtan hiç memnun değil

Prof Saraçoğlu Prof. S******** Acı Çörekotu Yağı Sorunu

18 Ocak 2024 13:34

16 Ocak 2024 Salı günü Prof. S********'nun Üsküdar şubesinden 270 TL'ye aldığım çörekotu yağı koyu renk ve çok acı çıktı. Kızıma 2 yaşından itibaren hocamıza güvendiğim için buradan alırdım yağlarımı ve rahatlıkla kullanırdık. Yumuşak içim olurdu. Şimdi 5 yaşında olan kızım, her zaman içtiği yağı asla kullanamıyor. Boğazını çok yaktığını ifade edince ben de baktım, fark gerçekten çok fazla. Müşteri hizmetleri benzer şikayetler aldıklarını ama faydası bakımından bir sorun olmadığını iletti. 'Bayi değişim yapabilir' dedi ama bayideki yetkili, elindeki serinin aynı olduğu için sıkıntının devam edeceğini belirtti. Salata vs. eklenebilir tavsiyesi verildi ama 5 yaşındaki kızım salata zaten yemiyor, her gün aç karnına içmeye alışmıştı. Kullanamadığımız yağın faydasının aynı olması bir şey değiştirmiyor ne yazık ki. Bu durum biliniyor ve şikayet alınıyorsa, önce bu serinin farklı olduğu belirtilmeliydi ki biz de bunu bilerek karar verirdik. Başka mağazalarda yumuşak içim bulunup mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.

Rahik-i Mahtum Bozuk Çıkan Yağ

25 Temmuz 2024 16:07
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Prof Saraçoğlu Firmanın Ürün İadesi Konusundaki Tutumu

07 Mart 2024 11:39
Ata sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 01:54