Sipariş Verildi, Kargo Bekleniyor: İletişim Sorunu

Emirhan
Emirhan
Prodo Case
16 Aralık 2024 11:331.560

Lego ile ilgileniyorum, Case veya stand arayışımda bu firmayı buldum, açıkçası çok da sevindim Türkiye'de pek gördüğümüz işler değil. Ama hevesimiz kursağımızda kaldı. 7 Aralık tarihinde 1376 sipariş numaralı Lego Technic: Mercedes AMG W14 e Performance (42171) için sergileme çerçevesi sipariş vermiştim.
Ürün kargoya hazır olmasına rağmen 9 gündür kargoya verilmiyor, defalarca aramama ve mail atmama rağmen iletişime geçemiyorum.

Onur
Onur
8 Ocak 2025 11:18

1 Aralık 2024 de Lego® Technic: Mercedes-AMG W14 e Performance (42171) için Işıklı Sergileme Çerçevesi siparişi verdim ve ödemesini yaptım. Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen ürün halen elime ulaşmadı. Sürekli irtibata geçmek için arıyorum ancak ulaşamıyorum. Resmi web sitenize bakıyorsunuz gayet güzel ve özenli hazırlanmış ancak hizmet kalitesi çok kötü İlgili kişilere ulaşmak mümkün olmuyor. Onur

Lego Siparişim Hala Elime Ulaşmadı

Ozan
3 Ocak 2025 11:351.421

"Kısa süre içerisinde firma tarafımla iletişime geçti ve sorunun çözümü için yardımcı oldu. Siparişim elime ulaştı. Ürün hasarsız teslim edildi ve fotoğraflardaki gibi kaliteli. Başka ürünler de sipariş vermeyi düşünüyorum. İlgililere teşekkür ederim."

Lego Siparişim Hala Elime Ulaşmadı