Canel sonuçtan hiç memnun değil

Prins Marka LPG Sistemi Sorunu

Canel
19 Ağustos 2023 20:58

Yaklaşık bir buçuk ay önce sıfır aracıma Prins marka tüp taktırdım fakat daha 20-30 kilometre gitmeden araç alarm verdi. Gaz yemedi, yokuşlarda kamyonlar bile bize geçti. Perişan olduk. Sonra servise gittiğimizde bize yazılımı tarzı olduğunu söylediler ve araca 2-3 tane daha yazılım indirerek denediler fakat hiçbiri randıman vermedi. Hatta Ankara bağlantıları aynı anda Hollanda ile iletişime geçtiler, Hollanda'dan özel yazılım geldi, o da işe yaramadı, sonra da ekü bozuk dediler. Bir hafta da 10 günde Ekü bekledik, 2 tane 2 geldi. İkisi de benim aracım için uygun olmayan ve yazılım dahi atılamayan bozuk ekü'ler oldu. Ben iki sefer seyahate çıktım, tüpten yararlanamadım. Aynı şekilde yarın gene yola çıkacağım, yaklaşık 3000 kilometre yapacağım, tüpten gene yararlanamıyorum. İnşallah sorunumun en acil zamanda çözülmesini rica ediyorum. Bu arada tüpü aracıma takan bayiden en ufak bir şikayetim yoktur. Onlar elinden gelenin fazlasını yaparak gayret gösterdiler fakat merkezinizin daha sonra yayınladığı 3 silindirli araçlar için üretilen ekü'lerin belli bir zaman aralığında bozuk olduğunu öğrendik. Tabii ki buna yapılabilecek de bayi adına bir şey yoktu. İnşallah bu şikayetimi duyan okuyan yetkililer vardır ama ne tür bir mağduriyetin içinde olduğumuzu anlarlar. En iyi marka diye Prins taktık ama mağdur Perişan olduk.

04 Eylül 2023 10:48

2.5 ay önce prince tüp taktırdım. Ekü bozukluğundan dolayı hiç yararlanamadım. O günden beri yeni ekü gelecek diye bekliyorum. Her yeri aradık yazdık ama çözüm yok. 26 günde çözüme ulaşması gereken sorun 2 ayı geçti. Çözüm yok... Artık mahkemeye başvurma zamanı geldi galiba... Çok yazık en iyi marka diye aldık. Rezil, perişan olduk. Yazıklar olsun diyorum.

Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Prins Ecomax LPG Sistemi Sonrası Sürekli Motor Arızası Ve İade Sorunu

Burçin
20 Kasım 2025 20:19
prins-ecomax-lpg-sistemi-sonrasi-surekli-motor-arizasi-ve-iade-sorunu-2.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Pirins Marka LPG Sistemi İle Bitmeyen Sorunlar

Filtre Bakımından Sonra LPG Menzilinde 100 Km Kaybı Ve Çözüm Beklentisi

Recep
05 Ocak 22:43
filtre-bakimindan-sonra-lpg-menzilinde-100-km-kaybi-ve-cozum-beklentisi-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Prins LPG Sistemi Arızası İçin Çözüm Bekliyorum

08 Aralık 2025 14:42