09 Ağustos 2024 09:54

Firmadan 2 adet üçlü koltuk ve 1 adet berjer satın aldık ancak kusurlu olarak teslim edildi. Koltuklardan birinin iskeleti tamamen yamuk ve havada duruyor. Diğerinin iskeleti yine parçalanmış durumda. Berjer ise dengede durmuyor, ayakları eşit değil ve bir ayağı kırık. Biz 18 Temmuz'da iade konusunda anlaşmış olmamıza rağmen bugün itibarıyla halen ne kusurlu koltuklar evimizden alındı ne para iademiz gerçekleşti. Her gün sorularımızı erteliyorlar, erteleye erteleye tam 1 ay olacak ve biz düğün haftamızda hem bunun stresi hem evimizde yer kaplayan koltuklar hem de giden paramız ile kaldık. Ürünler satılana kadar her şey çok güzel ama bir sorun olduğunda ortada tek başınıza kalıyorsunuz.

Primo
Primo

Merhaba Büşra Hanım, Yaşadığınız durumdan dolayı üzgünüz. Primo Mobilya olarak ürünlerimizin uzun ömürlü ve konforlu olması bizim için çok önemli. Koltuk takımı ile ilgili yaşadığınız sorunları çözmek üzere hemen sizinle iletişime geçmek istiyoruz. Lütfen [*********************] üzerinden bize ulaşın ya da *********************, en kısa sürede teknik ekibimizi yönlendirelim. Amacımız, ürünlerinizden memnun kalmanızı sağlamak ve yaşadığınız olumsuzluğu telafi etmektir. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, en kısa zamanda sorununuzu çözeceğimizi bilmenizi isteriz. Saygılarımızla, Primo Mobilya Müşteri Hizmetleri

Selcan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:40
Asimo Mobilya Hayal Kırıklığına Uğratan Koltuk Alışverişi
Asimo Mobilya Hayal Kırıklığına Uğratan Koltuk Alışverişi
Damlagül sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:48

14 Ekim 2023 23:01