Derya sonuçtan hiç memnun değil

Zonguldak 67 Burda AVM Popeyes

Derya
10 Ocak 2024 13:54

Zonguldak 67 Burda AVM içerisindeki Popeyes, paket sipariş aldığı gerekçesiyle mağazadan sipariş almıyor. Biz iş çıkışı aç bir şekilde AVM'ye yemek yemek, dinlenmek ve güzel vakit geçirmek için gidiyoruz ve sipariş vermek istiyoruz. Bizden önceki müşteriye 15 dakika sonra gelin denildi. Sonra AVM'de gezdik ve tekrar gittik. 15 dakika sonra sipariş alacaklarını ve dışarıdan paket sipariş aldıklarını söylediler. Benim gibi birçok müşteriyi geri çevirdiler. 'Neyse, oturup bekleyelim' dedik ve tekrar gittik, yine 15 dakika beklememiz gerektiğini söylediler. Yarım saat bekletip sipariş almadılar. Benim gibi birçok kişiyi mağdur ettiler. 'Paket hazırladığınız için buraya gelen müşterilerin siparişini almıyor musunuz?' diye sordum ve bana 'Evet' diye cevap verdiler. Bu olay akşam 19:30 ile 20:00 arasında yaşandı. Bu durum hem vaktimizi çaldı hem de istediğimiz ürünü hazırlamadılar. Herkes işini doğru yapmak zorunda. Eğer bir AVM'deki yemek restoranından sipariş veremiyorsam, orada niye duruyor ki? Yarım saat boyunca kimsenin siparişini almadılar. Herkes başka yerden almayı tercih etti.

12 Ocak 2024 11:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

SayınYetkili, Şikayeti hakkında,müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır.Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır.Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

Adem sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 19:09
Popeyes Çalışanları İlgisizliği Ve İletişim Problemi
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 20:22
Popeyes'ta Hazır Sipariş Ve Saygısız Tavır