Tamer sonuçtan çok memnun

Popeyes Sipariş Esnekliği Sorunu

24 Ekim 2024 17:53
Tamer'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür”

Popeyes İstanbul city AVM de Tıkla Gelsin uygulaması ile sipariş veririm. Bir seferinde ice tea kalmadı kola versek olur mu dediler. Olur dedim. Geçen gün bir sipariş daha verdim. Normalde son siparişimi tekrarla derim ancak uygulamada yerini bulamadım. Güncellemeden dolayı herhalde. Yeniden sipariş oluşturdum. Çok dikkat etmedim ama 2 adet ketçap seçili bırakmışım. Seçim yapmazsam zaten iki adet ketçap diye seçiliyor zaten. Siparişi teslim alırken birini değiştirmek istedim. Olmaz orada ne yazıyorsa onu vermek zorundayız dediler. Bende geçen seferki ellerinde olmayan ice tea yerine kola aldığımı siparişte yazanın illa bağlayıcı olmadığını söyledim. Ben size anlayış gösterdim ice tea yerine kola aldım sizde şimdi aynı anlayışını bana gösterin. Ketçap yerine mayonez verin dedim. Üstelik ellerinde olmayan bir üründe değil. Bir sos için tartışıyormuşum ayıp ediyormuşum. Sizce kim ayıp ediyor?

26 Ekim 2024 15:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, 30462468 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Popeyes Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2024 17:30

Firma yetkilisi beni aradı. İlgili şubenin uyarıldığını söyledi. Cevap ve ilgi için teşekkür ederim.

28 Ekim 2024 21:06

Teşekkür

Zeynep
30 Temmuz 2025 12:42

05 Nisan 2025 22:23
Eksik Ürünlerle Dolup Taşan Popeyes Siparişleri
Eksik Ürünlerle Dolup Taşan Popeyes Siparişleri
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
04 Ekim 2023 19:36
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
25 Haziran 2024 18:57