Caner sonucu yetersiz buldu

Sürekli Bozulan Nostaljik Radyo Sorunu

31 Ekim 2024 10:46

BİM'den ocak ayında Polosmart FS74 nostaljik radyo aldım. Çok az kullanmama rağmen sürekli bozuluyor. 3 defa servise gönderdim, her seferinde tekrar bozuldu. Şimdi iade onayı verdiler. Ocak ayında verdiğim fiyatı iade edeceklermiş, üzerinden 11 ay geçmiş, benim verdiğim paranın değer kaybı nasıl olacak? Şimdi bu paraya bu ürünü bile alamam tekrardan.

31 Ekim 2024 11:02 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

01 Kasım 2024 11:18

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Caner
Caner
04 Kasım 2024 14:51

Diğer markalar ile kıyasladığı zaman Müşteri hizmetleri ilgili ve alakalı karşınızda bir muhatap var en azından. Ama ürün sıkıntılı bir ürün. Ya sıfır ürün verelim ya para iadesi dediler mecbur iadeyi seçtim. Çünkü ürün gerçekten kronik sıkıntılı bir ürün sürekli bozuluyor. Durum kısır döngüye girmişti sürekli servise gönderip durdum. Servis de müşteri hizmetleri de iyi ama keşke ürün kaliteli olsaydı da kullanabilseydim.

29 Mayıs 2024 21:44

Polosmart Fs60 Şikayeti