Polosmart PBS301 Mouse'un Sensör Sorunu

19 Ekim 2024 17:56

BİM'den 1 ay önce aldığım Polosmart PBS301 mouse'un sensörü çalışmıyor sadece sol ve sağ tık çalışıyor. Sadece masa başında kullandığım bir mouseun bu gibi şartlar altında ve bu kadar hızlı bozulması marka adına çok kötü bir durum olduğunu düşünüyorum. Kutunun içinde garanti belgesi mevcut

19 Ekim 2024 18:04 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

19 Ekim 2024 18:06

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

İhsan
İhsan
19 Ekim 2024 18:18

Verdiğiniz numaraya ulaşamıyorum

22 Ekim 2024 15:06

24 Ekim 2024 11:22

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

04 Şubat 2025 02:09
İsmail sonuçtan çok memnun