Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Polosmart MP21 Kablolu Priz Cihazları Bozuyor

24 Eylül 2024 12:18

Polosmart MP21 uzatma kablolu priz ürününü, ilk aldığımda bilgisayarıma taktım fakat bilgisayarı her açtığımda priz kendini kapattı. Sonrasında elektronik saat ve telefonları şarj etmek için kullandığımda cihazları bozdu. Önce saatim bozuldu ama saattendir diye umursamamıştım. Sonrasında yeni aldığım telefonu taktım ve batarya kullanım süresi 7 saatten 4 saate indi. Ardından eski bir iPhone cihaz ile test ettiğimde açılan cihaz hiç açılmamaya başladı. Yani her seferinde başlık olsun olmasın cihazların bataryalarını bozdu. İade etmeyi düşünüyordum fakat akım korumalarını ölçerek Polosmart'ı dava etmeyi düşünüyorum.

24 Eylül 2024 14:32 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

24 Eylül 2024 17:36

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

04 Ekim 2024 15:40

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

07 Ekim 2024 12:33

04.10.2024 de firma ile iletişime geçtim ve ürünü kendilerine kargo ile göndermemi söylediler. 07.10.2024 tarihinde ürünü kargoya teslim ettim. Şimdi firmanın konu ile ilgili geri dönüş yapmasını bekliyorum.

12 Ekim 2024 10:56

Hala dönüş bekliyorum ve hiçbir şey yok. Sinem Hanım dikkatine!

21 Ekim 2024 09:40

Tertemiz ürün gönderdim. Hem ürünü mahvetmişler. Hem de Mis gibi kutusuyla gönderdiğim ürünün a. S. Ler yani. Bozuk ürünü de hiçbir şey yok diye iade ettiler.

Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
17 Eylül 2023 02:37
"Müşteri temsilcisi tarafından tarafıma ulaşıldı bilgi verildi ücretsiz kargo kodu gönderildi sağlık sebeplerinden dolayı kargoya gidemedim birazdan kargoya vereceğim Arızanın giderileceği tarafıma taahhüt edildi teşekkür ederim."

04 Ekim 2023 20:28