Polosmart Akım Korumalı Priz Teknik Servisi

Polosmart Akım Korumalı Priz Teknik Servisi
22 Ağustos 2023 10:356.270

Polosmart Akım Korumalı Priz ankastre fırınımı kapatıyor. Ürün watt değeri içerisinde olmasına karşın tek takılmasına rağmen atıyor. Aynı şeyi buharlı ütümde de yapıyor. Buradan şikayet açtım, b** bey ilgilendi, gönderdim ama tam 18 gün sürdü. Bir kablonun kontrolü bu sürede ben mağdur kaldım. Şimdi sonuçlandı, sonuçta ürün normal değerlerdedir diye dalga geçer gibi bir değerlendirme.

22 Ağustos 2023 11:34 (Şikayetten 58 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

22 Ağustos 2023 11:45

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

4 Eylül 2023 15:22
Eki aç

Kablolarda sorun yok diye 15 günden fazla bekletildim kablolar yenilendi fakat gönderilen 1 ürün kullanılmış bir ürün kutusunda bant yoktu resimlerde görüldüğü gibi, gönderilen bir ürün sanırım yeni versiyonu güzele benziyor. 2 ürünün yenilenmesini istemiştim bu kadar sure bekleyip da kullanılmış ürün gönderilmesi gerçekten uygun değildi.

4 Eylül 2023 15:23

Resimler tam çıkmamış

4 Eylül 2023 15:35

Burhan beyin ilgisine teşekkür ederim

22 Eylül 2023 16:05

Ürün elime ulaştı aynı ürün geri gönderilmiş Burhan bey ürün gönderilecek denilmesine rağmen bu durum kabul edilemez ya ürünü gönderiyorum yaklaşık 30 gündür gönder geri gelsin gönder geri gelsin kullanamadım aldığıma bin pişman oldum şu an.

10 Ekim 2023 12:51

Durum çözüm bulmadı ve dalga geçer gibi gönderdiğim urunu tekrardan bana sıfır ürünle değiştirilmiş gibi gönderildi bir daha polosmart gibi bir firmadan ürün almam.

İki Haftada Arızalanan Akım Korumalı Priz

3 Kasım 2024 19:064.633

Polosmart mp18 model akım korumalı 6 li prizi 25.10.2024 tarihinde BİM mağazalarından satın aldım ürünü kullanalı 2 haft...

27 Kasım 2024 22:352.311

15 Kasım BİM'den almış olduğum polosmart akım korumalı piriz 12 gün olmasına rağmen yandı. Çatırtı sesleriyle fişi çekti...

Tümünü Gör
Polosmart PBS 228 Hoparlör Kapanmıyor

Polosmart PBS 228Hoparlör Kapanmıyor

Hilal
Polosmart Diş Hekiminin Yanılgısı

Polosmart DişHekiminin Yanılgısı

Yunus
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası Hüsranı!

Polosmart ŞarjlıDiş Fırçası Hüsranı!

Sıla
Polosmart Siyah Ekran Oluştu!

Polosmart SiyahEkran Oluştu!

Yasemin
Polosmart Kapanmama Ve Çalışmama Sorunu!

PolosmartKapanmama Ve Çalışmama Sorunu!

Bilge
Polosmart Şarjlı Diş Fırçası