Polisan Duvar Boyası Alttan Eski Boyayı Gösteriyor.

03 Ekim 2023 23:29

Geçen ay bir Polisan satıcısından Polisan Elegance boya satın aldım en iyisi oymuş. Bir de transfer astarı aldım kendi boyamı beğenmiyordum. Önce transfer astarı bir gün sonra boyamı uyguladım. Bir hafta bitti hala rötuş yapıyorum. Boya kurudukça alttaki transfer astarı beyaz beyaz çıkıyor alttan. Mutfakta bir leke vardı bir hafta sonra o leke astarda olmasına rağmen tekrar çıktı şok oldum. Boya bitti ben hala boyuyorum ben anlamadım. 15 yıldır kendi boyamı kendim yaparım böyle kötü kaliteye rastlamadım. Kapatıcıymış kaliteliymiş yok en iyisiymiş falan doğru değil. Polisana da güvenmeyeceğiz demek. Bir daha ürünlerini kullanmam.

04 Ekim 2023 08:55 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

11 Ekim 2023 10:24

Sayın İlgili; Müşteri ile iletişime geçilerek gerekli tüm bilgilendirmeler yerine getirilmiştir. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

11 Ekim 2023 10:29

Polisan şikayetim sonrası bana dönüş yapıp bir yetkili görevlendirdi. Gelen bey evimdeki sorunun benden ve duvarımdan kaynaklandığına beni inandırmaya çalıştı. Transfer astarı ve 2 kat boyaya rağmen kapanmayan duvarımın normal olduğunu üstüne kapanana kadar boya vurmam gerektiğini savundu. Kısacası sonuçta sadece iş bilmezliğe güldüm. Böyle gelişeceğini düşünen polisana başarılar.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
20 Haziran 2025 21:09