Podyum Arena Kuaför ve Güzellik Merkezi Podyum Arena Yalan Kampanya Ve 1. Derece Yanık Kafam Yanık Saçım

30 Mart 2024 22:072.170

Podyum Arena yalan kampanya ve rezil işlem
Instagram üzerinden bu işletmenin kampanyasını gördüm saç rengim kumral tonlarındaydı ve saç rengini değiştirmek istedim yapabileceklerini sordum kabul ettiler. Aşama sırasında yanlış boya kullanarak. 2 aşamalara geçecekleri sırada saçlarımın dipleri yanmaya başladığını söyledim beni dinlemediler üstüne kat boya çıkarak kafa taşım komple yandı işlem sırasında renk de olmadı ve üstüne hastanelik oldum.
Ertesi gün kopan saçlarımla gittiğimde yaptığının inkar edilmesi, Kürt kökenli olduğunu belirterek tehdit edilmesi ve hakaretler eşliğinde iş yerinden çıkarılmam sonucunda kampanya ile gidip 4500 TL ödediğim hizmetin karşılığını alamadım. Ekte görseli bulunan saçımın yanık olmadığını iddia edip, yanmışsa başka bir yerde yandığını söyleyerek suçlamaları reddetmiş, kadınlığım hakkında da uygunsuz ifadeler kullanmıştır. Yasal haklarımın saklı olduğunu belirtmek isterim. Nakit ödeme yapıldığı için tüketici derneğine başvurduğumda ödeme yapılmadığını inkar etmiştir. Bu kişinin profesyonellikten uzak tutumlarına dikkat çekmek isterim. ''Böyle bir yerde nasıl dükkan çalıştırıyorum sanıyorsun? ' diyerek ahlak dışı davranışlarını dile getirmiştir. Karakola şikayet dilekçesini de verdim. İnşallah ceza alırlar. Utancımdan dışarı çıkamıyorum 1. Derce yanık olduğu öğrendim. Ve hastane tedaviye başlamak zorundayım.

18 Nisan 2024 11:03

Bakın resimler ile konuşuyorum size belgeler ile neyin yalanı neyin iftirası? Ben size zaten sağlık raporlarım ile dava açtım siz merak etmeyin zahmet etmeyin benden aldığınız parayı dosya masrafına vermeyin birkaç kişinin daha saçını yakın parasını alın tazminatta bana ödersiniz toplu halde bir de  yalan iftira diyor Sağlık Bakanlığına kadar şikayet edeceğim sizi bu işin peşini bırakmayacağım

Doğuş
Doğuş
6 Nisan 2024 23:20

Bu şekilde yalan yere başkalarının ağzıyla yazdığınız yorumlardan dolayı marka değerine verdiğiniz zarardan dolayı hakkınızda dava açılmıştır derdinizi mahkeme de anlatırsınız bir kere siz bu salonuna hiç gelmediniz salonumuz da kamera kayıtları var yazdığınız yalan sözlerden dolayı size maddi manevi tazminat davası açtık bakalım kim doğru kim yalan mahkeme karar versin yazıklar olsun sizin gibi yalancı insanlara

Rona
7 Haziran 2025 13:561.547

İlk 2 görsel benim istediğim. Son eklediklerim onların yaptığı asla dip boyası gerekmeyen bir saç istediğimi söylemiştim...