Berkün sonuçtan hiç memnun değil

PlayStation Türkiye Bugün Kutusunu Açtığım PS5, Kendi Kendine Kapandı Ve Şimdi Açılmıyor

11 Eylül 2024 13:49

Yurt dışından aldığım ve kutusundan yeni çıkardığım PlayStation 5 cihazım ilk açılışından yaklaşık 1 saat sonra kendi kendine kapandı ve şimdi açılmıyor. Farklı güç kablosuyla denedim, farklı prizlerde denedim, yine de olmadı. Ne ses ne de ışık var. Taktığım priz akım korumalı priz, aynı prize internet ve akıllı TV de bağlanıyor. Ne bir kesilme ne de bir dalgalanma yaşandı. Şaşkınlık içerisindeyim. 6 yıl boyunca PS4 Fat kullandım, tek bir defa böyle bir sorun yaşamadım. Sorunsuz, sıkıntısız kullanıp 6 yılın sonunda da sattım. İlk günden hevesle aldığım cihazda böylesine bir sorun çıkması büyük bir hayal kırıklığına uğrattı beni. Ayrıca cihazın yetkili servisiyle görüştüğümde, yurt dışından alınan cihazın Türkiye'de garantisi olmadığını ve bakamayacaklarını söylediler. Yıllardır bir Sony müşterisiyim. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadığım için kötü bir deneyimim olmamıştı. Ancak şimdi anlıyorum kötü yorumların sebebini. Sıfır kutusundan çıkardığım cihazımı şimdi başka bir PlayStation servisine götürmek zorundayım. Açıkçası büyük bir pişmanlık yaşattı Sony maalesef. Umarım birileri bunu okur ve bu kadar büyük bir kitleye sahip olduğu bu ülkedeki müşterilerine bu hizmeti daha fazla reva görmezler, yazık günah.

Yasin
Yasin

O yüzden ucuz alınıyor yurt dışından brom. Arıza oldu mu muhatabın özel tamirciler Bilkom ilgilenmez. Bunu bilerek alıyorsunuz zaten yurt dışından. Gereksiz bir şikayet olmuş.

Avrupa Garantili PlayStation Çöp Oldu

20 Şubat 2024 10:52
Görkem sonuçtan çok memnun

PlayStation Türkiye Sony PlayStation 5 Lag Gecikme Problemi

01 Mart 2024 15:23
"PlayStation 5'im sorunlu bulundu ve Sony Eurasia Garantisi kapsamında değişimi onaylandı. 20.03.2024 tarihinde yeni PlayStation 5 cihazımı teslim aldım. Aracı olan ve işlemleri başlatan Burcu Elektronik'e de ayrıca teşekkür ederim."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 01:50