Planet Butik Kargocuların Saygısızlığı Şikayeti

06 Ocak 2024 16:47

Planet Butik'ten bir ürün sipariş ettim. Ürün geldiğinde telefon ile arandım, ancak iki kişi cevap veriyor; hangisi kargo görevlisi belli değil, belli bir kargo şirketine bağlı değiller. Büyük ihtimalle 30 lira fazla ücret talep ediyorlar. Kapıya geldiklerinde üslupları çok kötü. 'Abla' diye hitap etmeleri yerine 'hanımefendi' deseler bile razı olurdum, fakat 'abla' ne demek? İki saat açıklama yapmaya çalışıyorum, anlamıyorlar. Kargo görevlilerini daha özenle seçmelisiniz. Eğitim durumlarına ve davranışlarına dikkat edilmeli. Mahalle çocukları kargo görevlisi olarak atanmamalı.

Berkay

Ya bir şikayetinizi gördükten sonra diğer şikayetlerinize bakayım dedim, çok komiksiniz gerçekten kargocu abla demiş hahahahahah yavrum mu desin ne yapsın? Kurye olmak için de üniversite okunsun. Ah bu kuryeler ne kabalar? Hatta ayda bir bünyesinde bulunduğu kargo şirketinin kibar ve entelektüel bir insan olmaları için operaya, tiyatroya göndersin, çalışırken günde en az 1 saat Mozart veya Beethoven dinleterek sakin ve kibar olmalarını sağlasınlar, sizi destekliyorum Eda Hanım :d

09 Eylül 2024 19:45

Benim