Kazanan Talihlisine Haksızlık Ediyor!

11 Haziran 2024 19:46

Milli Piyango İdaresi'nin yetkilendirdiği Piyango Sepeti kurumunun satışa sunduğu eşya piyangosu bileti ile 09/05/2024 tarihinde Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği ve gerçekleştirdiği çekilişte Samsung Ankastre Fırın kazandım. Söz konusu çekiliş açıklamalarında 'Çekilişler Milli Piyango İdaresi güvencesi ile Piyango Sepeti tarafından düzenlenmektedir. Düzenlenen tüm çekilişler, 320 sayılı KHK hükümleri uyarınca, idare tarafından düzenlenen “Karşılığı Nakit Olmayan Oyunlar” için taahhüt edilen ikramiyeler devlet garantisi altındadır.' bilgisi geçmektedir. Ben de 85 yıllık Milli Piyango İdaresi'ne ve ikramiyelerin devlet garantisi altında olduğuna güvendiğim için bu çekilişlere katıldım ve biletlere para harcadım. Söz konusu fırın Piyango Sepeti tarafından ulaştırıldı ve Samsung Türkiye firması kurulum için yönlendirildi. Ancak fırın servis kurulumunda kutudan hasarlı çıktı. Yetkili bilirkişi firma, ürünün tedarikçi firma ve nakliye kaynaklı hasarlı olduğuna dair bilirkişi raporu düzenledi. Ben bunları ürünün fotoğrafları ile beraber Piyango Sepeti kurumuna ilettim ancak tüm bilirkişi raporlarına rağmen kazandığım hakkım olan ürünü hasarsız, hatasız ürünle değiştirmeyi akıl, mantık, ahlak ve vicdan dışı olarak saçma bahanelerle reddettiler. Daha sonra uzun uğraşlar sonucu tarafıma ikinci yeni ürünü gönderdiler. Gelen yeni fırını Piyango Sepeti'nin tedarikçisi olduğunu iddia eden firma yetkilisi ve çalışanları ile kontrol ettik ancak ikinci kez ulaştırılan fırında da çeşitli yerlerinde muhtelif derin çizikler, deformeler ve hasarlar mevcuttu. Bunun üzerine ürün kusurlu, hasarlı ve deformeli olduğu için ürünü teslim almadım ve tekrar değişim talebimi kusurlu ürünün fotoğrafları ile birlikte Piyango Sepeti kurumuna bildirdim. Ancak Piyango Sepeti tüm belgelere ve ürünün fotoğraflarına rağmen akıl, vicdan ve ticari ahlak dışı olarak ürünü değiştirmeyeceklerini bildirdiler ve benim hatalı, kusurlu, deformeli, çizik ürünü kabul etmemi söylediler. Bu konu ile ilgili olarak Milli Piyango İdaresi'ne mail yoluyla dilekçe gönderdim ancak Milli Piyango İdaresi bu konuda sessiz kaldı. Söz konusu çekilişte kurumlar, talihliye kazandığı devlet garantisi altındaki ürünü hatasız, hasarsız ve kusursuz olarak göndermelidir. Böyle bir haksızlığa ve adaletsizliğe maruz kaldığım için şaşkınlık içerisindeyim. 85 yıllık Milli Piyango İdaresi'nden yetkilendirdiği Piyango Sepeti Kurumu aracılığıyla ürünümü taahhüt edildiği şekilde göndermelerini ve hatalı ürünü değiştirmelerini talep ediyorum.

19 Haziran 2024 18:42

22 Mayıs 2024 21:37
Hasan sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 02:09
"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim"
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 10:21

04 Aralık 2023 00:31