RKS Piranlar Motor Yedek Parça Sorunu

02 Mayıs 2024 13:57

Motorumda arıza sebebiyle RKS servisi olan Gebze Kocaeli Piranlar'a gittim servisin yoğun olduğunu ve işleme alamayacakları söylediler. Servise motorunu bırak kişilerle görüştüm pişmanlık içerisindeler.

Bende kendi ustama motorumu 06.04.2024 tarihinde RKS RT250 model motorumu silindirden ses gelmesi arızasıyla bıraktım. Arızayı tespit etti ve parça değişmesi gerektiğini söyledi. Bende onayını verdim. 13.04.2024 tarihinde sipariş verdiğini ancak fabrikadan parçanın temin edilemediğini söyledi. 1 aya yakın süredir parça beklemekteyiz. Motorum 2021 model 3 yaşındaki bir motorun yedek parça tedariğini yapamayan bir firma daha neyi savunabilir anlamıyorum. Motorumla iş yapıyorum ama şu an işe gidemiyorum. Mağdur durumdayım. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini istiyorum.

03 Haziran 2024 10:40 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Şikayet Yönetim Ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Gerekli incelemeler yapılıp çözüm alternatiflerimiz ile birlikte en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz En içten sevgi ve saygılarımızla... Piranlar Müşteri Temsilcilği

RKS Gebze Piranlar Servisi

Gökhan
16 Nisan 2024 11:45
Seyithan sonuçtan hiç memnun değil

Piranlar Motor Montaj Hatası Ve Servis İlgisizliği

Seyithan