Piranlar Problemli Motor Alışverişi

Piranlar Problemli Motor Alışverişi
14 Eylül 2023 18:00

Gebze Piranlar motor şubesinden 25 Temmuz 2023'de 0 km Kuba space 50 Pro marka motor aldım. Motor elime ulaştığı günden itibaren problemleri bitmedi, motorda aşırı titreme ve aşırı ses problemim oldu. Bakım için şubeye gittim fakat 1 hafta kapalı olduklarını söylediler.

Bu süreçte motoru iş sebebiyle kullandım garanti dışı kaldığı söylendi. Motor alındığında koruma demiri takılmadı grenaj araları boşlukluydu harici kablolar vardı üzerinde grenaj için gittiğimde saçma bir vida atıp geçiştirdiler ve problemimi çözmediler.

Titremeye normal bir durum dediler fakat aynı marka model bir motora bindiğimde benim motorum ile alakasının olmadığını gördüm. Anlayacağınız hiçbir probleminiz çözülmüyor ve tam tersine motorunuz garanti dışı kalıyor.

03 Haziran 2024 14:10 (Şikayetten 8 ay sonra)

Merhaba, Şikayet Yönetim Ekibimiz geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çalışıyor. Gerekli incelemeler yapılıp çözüm alternatiflerimiz ile birlikte en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz En içten sevgi ve saygılarımızla... Piranlar Müşteri Temsilcilği

RKS Piranlar Motor Yedek Parça Sorunu

02 Mayıs 2024 13:57

18 Ekim 2025 14:01

12 Kasım 2024 12:42
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 13:48
Piranlar Gebze Şube Motor Eksikleri
Seyithan sonuçtan hiç memnun değil

Piranlar Motor Montaj Hatası Ve Servis İlgisizliği

Seyithan