Piranha Şikayetim Var Bluetooth Kulaklık Aldım Arızalı

Piranha Şikayetim Var Bluetooth Kulaklık Aldım Arızalı
Havva
27 Aralık 2023 19:53

A101'den Piranha marka 2280 model Bluetooth kulaklık satın aldım. Ürünü sıfır kutusundan ben çıkardım fakat çalışmadı. Personel, şarjının olmadığını söyledi. Kutudan yalnızca şarj kablosu çıktı ve bir şarj aleti başlığı satın almak zorunda kaldım. 100,00 TL ödeyerek iki gün boyunca şarj etmeme rağmen kulaklık çalışmadı. A101'e tekrar gittiğimde, müdür yardımcısının izinli olduğunu ve ertesi gün gelmem gerektiğini söylediler. Ertesi gün gittiğimde ise gelmediğini belirttiler. Diğer gün tekrar gittiğimde, müdür yardımcısı bir şey anlamadığını ifade etti. Üç farklı telefoncuya göstermeme rağmen kulaklığı çalıştıramadık. Bir tanesi kendi telefonunda denedi ama yine çalışmadı ve üzerindeki ışığın yanıp sönmesi gerektiğini, sürekli yanması gerektiğini söyledi. Kulaklık arızalı olduğu için 79,99 TL ödediğim bu ürün için A101'e geri döndüm ve arızalı olduğunu belirterek iadesini talep ettim. Müdür, ürünün kutusu ve faturasını istedi. On gün boyunca bu kulaklıkla uğraştım ve sıfır aldığım kutusunu ben açtığım bir ürünün arızalı çıkacağını hiç düşünmemiştim. On gün boyunca faturayı saklamam gerektiğini söylediler fakat her faturayı saklayacak olsam, her yer fatura dolacak. A101'den ve müdürden şikayetçiyim. Sıfır aldığım kulaklığı garantiye almadılar. Ayrıca, kulaklığın kime satıldığına dair bilgisayar çıktısı talep ettiğimde vermediler. Ben de markette çalışıyorum ve bizim müdürümüz çok sayıda iade işlemi yaptı. Mağdur oldum; sıfır aldığım kulaklık arızalı çıktı. Adres: Geçit Mahallesi, 142/A-B, Şehit Ayhan Yıldız Sokak, M Kodu: B937. Piranha ve H****** müdürden şikayetçiyim. Artık bu duruma çok üzüldüm. Adım Havva S**, telefon numaram 0555*****35.

Piranha Kalitesiz Ürün Ve Yetkili Servis İlgisizliği

Begüm
23 Haziran 2023 20:19
Açar sonuçtan hiç memnun değil

Piranha İade Talep Ediyorum

Açar
07 Temmuz 2023 23:43

Harun
27 Eylül 2024 09:52
Piranha Ürün Kalite Sorunu
Emir sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 14:18
Piranha 2065 Bt Gaming Bluetooth Arızalı Ürün
Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyyüp
27 Mayıs 2024 11:55