Zeynep sonuçtan çok memnun

Pinterest Devre Dışı Bırakıldı Hesabım

01 Ağustos 2023 15:26

Pinterest hesabım hiçbir şey yapmama rağmen askıya alındı. Hiçbir yere yorum atmadım ve topluluk kurallarını ihlal etmediğime eminim. Birden hesabım askıya alındı. Bir sürü emeğim vardı. Lütfen hesabımı geri açın durduk yere devre dışı bırakıldı lütfen yardım edin

28 Ağustos 2023 16:11

Pinterest hesabımı devre dışı bıraktı hemen açılmasını istiyorum durduk yere hesabım kapandı nedensiz bir şekilde ihlal yemedigimide eminim lütfen hemen hesabın açılsın bu benim 3 4 İnci şikayetim ve açılmıyor hemen açılmasını istiyorum lütfen açılsın

25 Ağustos 2023 19:04

Pinterest hesabım açmak istiyorum devre dışı bırakıldı çok ihlal yemiş ama ihlal yemediğine eminim. 3,5k takipçim vardı ve hesabım çöp oldu hesabımın açılmasını istiyorummmmmmmmm lütfen hemen açar mısınız hesabımı o kadar emeğim çöp olamaz pinterest yeter

25 Ağustos 2023 11:50

Hesabım devre dışı bırakıldı ve açılmıyor Pinterest şikayet veremedim buradan Denim dedim lütfen hesabımı açın lütfennnnn 3,5k emeğim çobe gidemez lütfen hesabımı acemisiniz lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 14:20
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 16:11

22 Temmuz 2023 02:09

03 Mayıs 2025 20:33
Sebepsiz Hesap Askıya Alma Sorunu Tekrarlandı
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Pinterest Hesabım Kanıtsız Askıya Alındı Ve Destek Alamıyorum

28 Nisan 2025 21:13