Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Paketi Beklerken Hayal Kırıklığı

20 Aralık 2024 14:56

Pınar Kuruyemiş satıcısından Çerez Pınarı olarak 19.12.2024 Perşembe günü aldığım kuruyemiş paketinin açıklamalarında hediye paketi ibaresi gördük. Biz de bu şekilde sipariş verdik ki paket hediye olarak değil, direkt standart kutu ile gönderildi. Görselde kurdele gördük ve böyle olmasını isteyerek sipariş verdik. Paket kargodan gitmiş ve görselleri bana atan arkadaşım, düz bir koli içinde bir kağıt, başka bir şey yok dedi. Ne hediye paketine ait bir süsleme ne de kurdele, hiçbir şey yok. Bu durum bizi üzdü. Sipariş hattını aradık, ilgisiz ve alakasız bir şekilde, negatif bir konuşma edasıyla bir bayan sordum, böyle gönderiliyormuş dedi. Ne bir açıklama ne de bir üzüntü belirtisi olmadan telefon kapandı. Koca bir firmasınız, madem böyle bir şey yok, açıklamada belirtin, hediye paketi değil, kağıt yazıp atıyoruz kutunun içine diye. Beni rezil ettiniz Pınar Kuruyemiş, teşekkürler size.

21 Aralık 2024 12:47

Beni Instagram'dan yaptığım bu kırıcı durum için açıklama yapmama rağmen engellediniz ve hiçbir özür dönüş yapmadınız sizi ve esnaflığınızı alkışlıyorum 👏👏👏

16 Ekim 2025 11:04 (Şikayetten 9 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiştir. Gerekli inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Pınar Kuruyemiş Müşteri İlişkileri Ekibi

16 Ekim 2025 11:07

Beni engelleyip nasıl ulaşacaksınız merak ediyorum merakla bekleyip göreceğiz ve tekrar tekrar yazacağım size buradan markanız ne kadar müşteriye sahip çıkıyor

13 Eylül 2024 12:25

27 Mart 2025 21:32