Saygan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Yozgat Sorgun Change Araç Vakası

01 Ağustos 2024 13:10

11.04.2023 tarihinde Yozgat/Sorgun şubenizden 2878**5 rapor numaralı 66A***0 plakalı araca yapılan ekspertiz raporu sonrası bir araç aldık. Bu araç hakkında birkaç ay sonra devlet tarafından bizimle EGM Oto Hırsızlığı Büro vasıtasıyla iletişime geçti ve şasi numarası değiştirilmiş, change araç olduğunu söyledi. Devlet araca el koydu. Profesyonel hizmetiniz sayesinde araçsız kaldık ve zararımızı tazmin edemiyoruz. Raporlarda araç şasi numarasını her sayfaya büyük büyük kontrol etmeden mi yazıyorsunuz? Aracı dönem şartlarına göre piyasa değerinden 232 bin TL'ye aldık. Aldığımız kişiye bu tutar üzerinden dava açabiliyoruz. Aracın güncel değerini yakalayabilmek için kısmi değer kaybını da sizin ödemenizi talep ediyorum. Aracın şu anki değerini inceleyin ve kısmi ödeme tutarını belirleyin lütfen. Bu duruma olumlu karşılık vermemeniz durumunda ben de elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim.
T****oto ekspertiz kontrol ederken change olup olmadığını kapıdaki etiketlerden, koltuk altı şasi numarasından tespit ederken siz neden bunu yapmadınız? Bunu görmüş olsalardı aracı almaz ve arabasız kalmazdık. Olumlu davranmanız halinde ben de olumlu paylaşımlar ile yaklaşıp emsal karar alarak yardımcı olduğunuzu reklam yapabilirim. Aksini düşünmek istemiyorum. Yardımcı olmanız dileğiyle.

Saygan
Saygan
09 Eylül 2024 16:47

Firmadan bir geri dönüş, özür ya da geçmiş olsun yok. Bizde kendi yöntemlerimizle devam edeceğiz anlaşılan!

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporları Yüzünden Maddi Ve Manevi Kayıp

14 Nisan 2025 14:18
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporlarındaki Tutarsızlık Mağduriyeti

28 Mart 2025 22:39

25 Ağustos 2025 16:51
ekspertiz-raporlarindaki-celiski-nedeniyle-maddi-kayip-yasadim-4.jpg
ekspertiz-raporlarindaki-celiski-nedeniyle-maddi-kayip-yasadim-1.jpg
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 16:34

14 Şubat 2025 00:16