Pilot Garage Tavanda Boya Kaçırma İşgüzarlığı

22 Ağustos 2024 16:32

19.08.2024 tarihinde Pilot Garage Oto Ekspertiz İzmir Karabağlar Şubesi'nde 2016 model Volkswagen Golf için Bold Class paketi ekspertizi yaptırdım. Bir gün sonrasında Mersin'e geldiğimde aracı kontrol ettirdiğimde tavanın ön kısmında lokal boya tespit edildi. Bunu daha sonra Pilot Garage'ın iki farklı şubesine gidip firmanın kendi bayilerince de teyit ettirdim. Piyasası 900.000 TL civarı olan aracın tavanındaki gözden kaçırdıkları lokal boya için bana teklif ettikleri tutar 6000₺ gibi komik bir rakam oldu. Aldığım ekspertiz paketinin ücreti zaten 4500₺, yaşadığım bu mağduriyetle ilgili dava açacağım.

26 Eylül 2024 14:48 (Şikayetten 1 ay sonra)

Enes
Enes

350 Bayiniz değil 350 Tabelanız var, Franchise verdiğiniz firmaları gidin bir denetleyin, önüne gelen tabela satıyorsunuz sonra millet mağdur oluyor. Bir de raporun altına şu ibareyi düşüyorsunuz, "her Pilot Garage bağımsız birer franchise işletmesidir. Yapılan işlemlerden ve oluşturulan ekspertiz raporundan hizmet aldığınız işletmenin kendisi sorumludur" Bu ne demek oluyor, ben sadece tabelayı satarım, radyoya televizyona ve internete reklam veririm, müşteri çok ta umurumda değil!

Oben sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 17:04
"İlgi ve alakası için Elmas Hanıma çok teşekkür ederim. Mağduriyetimi giderip bir de hediye olarak ekspertiz hizmeti sunmaları ayrıca hoşuma gitti."

30 Temmuz 2023 00:53
Erdal sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 18:58
"Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucunda bayinin çözüm üretmemesinden dolayı Pilot Garage kurumsal firma olarak sorunu üstlendi ve 3 adet ücretsiz ekspertiz hizmeti hediye etti. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşılması ve çözüm üretilmesinden dolayı Pilot Garaj firmasına teşekkür ediyorum."