Taha sonuçtan çok memnun

Afyon Pilot Garage Eksper Sorumsuzluğu

26 Ağustos 2023 15:22
Taha'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinin yaşadığım sıkıntı çerçevesi içerisinde Sorunumun ortadan kaldırılması adına verdiği mücadele ve hakkım olanı bana iade etme de tüm mahcubiyetleriyle yanımda durarak benim güvenimi tekrar kazandılar gerçekten hiç beklemediğim bir ilgi alaka o yüzden hiç pişman olmadan sonrasında dahi ardında duracak kadar büyük bir şirket olan Pilot Garage ye teşekkür eder başarılarının devamını dilerim”

Pilot Garage eksper dikkatsizliği 19 ay önce aracımı Afyon Pilot Garage'de eksper yaptırdım. Full paket conta testi, airbag dahil geçen hafta satmaya niyetlendim. Alıcı eksper yaptırdı, sağ sol podye de ezik çıktı.

Halbuki ben aracı bırak kazaya karışmayı sürtmedim dahi kapalı otoparkım var. Neyse, asıl mesele aradım Pilot Garage Afyon'u ne deseler beğenirsiniz. Aracı eylülde almışsınız, çamur kar yağmur orası pislik dolmuştur, görmemişizdir dediler. Şaka gibiler, memlekette kimse işini doğru dürüst yapmadığı için kime güveneceğimize şaşırdık.

Ama bu saatten sonra hangi şubesi olursa olsun Afyon Pilot Garage ve tüm şubeleri benim için ve çevremde ne kadar eş dost varsa hepsi için bitmiştir.

26 Ağustos 2023 16:19 (Şikayetten 56 dakika sonra)
26 Ağustos 2023 16:22
Afyon Pilot Garage Eksper Sorumsuzluğu

20AHK07 Ayrıca eksper görseli paylaştım orada no da yazıyor

28 Ağustos 2023 12:15

Metin sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 13:53
Pilot Garage Oto Ekspertiz Hatalı Araç Ekspertizi Arkasında Durmuyor.
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Ekspertiz Sonrası Alıcıya Uygunsuz Yönlendirme Ve Hatalı Rapor Mağduriyeti

05 Mayıs 2025 13:30

Ekspertiz Raporunda Motor Değişimi Gizlendi, Büyük Maddi Zarar

13 Haziran 2025 18:58
Özer sonuçtan çok memnun

Pilot Garage Ankara Akyurt Otonomi Bayisinde Mağdur Edildim!

31 Mayıs 2023 14:20
"Ankara Akyurt pilotgarage bayisindeki sorumlu Elmas Hanım sayesinde başka bir şubede müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz ekspertiz hakkını kullandık. Telafileri için firmaya ve özellikle yardımcı olan Elmas Hanıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum, selamlar saygılar."
Pilot Garage Ankara Akyurt Otonomi Bayisinde Mağdur Edildim!

05 Eylül 2024 21:28