Metin sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 13:53

19.08.2024 tarihinde Pilot Garage Oto Ekspertiz Ankara Kazım Karabekir şubesinde Passat 2019 model araca full en üst seviye ekspertiz yaptırdım. Aracıma söylenilen sol çamurluk değişik, sol arka çamurluk altı lokal hariç hatasız denildi. Yaklaşık 1 hafta sonra yapılan İzmir'deki eksperde arka panel tampon demiri ve bagaj havuzu işlemli, bagaj vidaları ayarlı, sol kapı ayarlı çıktı. Bariz ben baksam görülecek büyük kusurlar sebebiyle aracı acil satmam gerekti. Araçtan masraflar hariç tam 100 bin TL düşük satmak zorunda kaldım. Yetkili şubesini aradım, geçiştirdiler. Ana merkez müşteri hizmetlerini aradım, aracı başka bir pilota gösterin gibi söylem oldu. Ben de sattığım kişinin akrabam olduğunu ve götürebileceğimi söyledim. Aracı eksper yapan bayi beni arayıp istediğiniz yere şikayet edin dedi. Şimdi soruyorum, neden eksper yaptırıyoruz? EGM personeliyim, yasal süreç başlatıldı. Kesinlikle Pilot Oto Ekspertiz yaptırmayın, arkasında değiller.

profile profile

Erdal sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 18:58
"Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucunda bayinin çözüm üretmemesinden dolayı Pilot Garage kurumsal firma olarak sorunu üstlendi ve 3 adet ücretsiz ekspertiz hizmeti hediye etti. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşılması ve çözüm üretilmesinden dolayı Pilot Garaj firmasına teşekkür ediyorum."
Pilot Garage Ekspertiz Raporları Arasında Tutarsızlık
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hatası: Motor Değişimini Gizleyen Firma

12 Şubat 2025 00:30
Oben sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 17:04
"İlgi ve alakası için Elmas Hanıma çok teşekkür ederim. Mağduriyetimi giderip bir de hediye olarak ekspertiz hizmeti sunmaları ayrıca hoşuma gitti."

Ekspertiz Raporundaki Eksiklikler Nedeniyle Araçta Değer Kaybı Yaşadım

09 Ekim 2025 21:06