Pierre Loti Tepesi Teras Cafe'de Müşterilere Saygısız Davranılması!

30 Ağustos 2023 14:33

Akşam arkadaşlarımla kahve içmek için işletmeye gittiğimizde bizi karşılayan garson tarafından boşalmakta olan masaya yönlendirildik. Bu masaya giderken yan taraftaki masalarda oturmakta olan diğer müşteriler kendi masalarından bardak ve tabaklarını alarak diğer masaya yöneldi. Kendilerini uyarıp masaya oturduğumda şef garson k** bey tarafından diğer müşteriye arkamdan neden kalktınız ben olsam kalkmazdım dediğini duydum.

Çıkışta bu hareketinin yanlış olduğunu, bir müşterisiyle diğer bir müşterisinin arkasından dedikodu yaparak ortamı kızıştırmasının yanlış olduğunu ilettiğimde k** Bey tarafından saygısızlıkla yanındaki adını bilmediğim ve k** beyi bana karşı korumaya alarak sözlü saldırısına uğradığım diğer garsonlar tarafından suçlandım.

Mekan olarak bu kadar güzel bir yere art niyetli gibi müşteriye saldırıya hazır, müşteri ilişkisinden anlamayan insanların çalıştırılmasını kınıyorum. İşletmede yer kapmaca gibi bir sistem olduğunu, masa boşaldığı anda koşup kapmazsak kapana ait olduğunu da ayrıca ilettiler. Anladığım kadarıyla mekanın para ve müşteri kaygısı olmadığı için çalışanlar bu kadar saygısızlığa cüret edebiliyorlar.

Deren
Deren