Halis sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 21:53

Piabellacasino'da yaşadığım sorunları anlatmak istiyorum. Site, kendi resmi web adresi üzerinden hizmet vermekte. İlk olarak, oyun sırasında oyundan atıldım. Daha sonra oyuna şifremle giriş yapamadım. Call center ile iletişime geçtiğimde bana yeni bir şifre verildi. Yeni şifreyle hesabıma giriş yaptığımda, bakiyemin sıfırlandığını gördüm. Hesabımda, 'Aviator' adlı oyuna 1500 TL'lik bir bahis yapıldığını fark ettim. Bu durum karşısında oldukça mağdur oldum.

29 Aralık 2023 21:43

Dolandırıcı piabellacasino slot oynarken oyundan attı Kolon sote değil Sonra hesabıma erişemedim call center ile görüştüm yeni şifre verelim dedi verdi yeni şifre ile hesaba girdim vakiye sıfırdı Hala cevap yok inceliyorlar binlerce kisi bu şekilde dolandırılmış ve muhatap yok 1500 TL yi tek seferde aviator diye bir oyunda kullanılmış ismini ilk defa duyuyorum

29 Aralık 2023 22:38

4 tane call center ile görüşme yapıldı mailler atıldı aynı cevap sizin sorumluluğunuzda personeliniz hesabımı kullandı diyorum bilemeyiz diye cevap veriyorlar ses kayıtları videolar var Lisanslari Belli ki iptal aksi halde binlerce kisi yi aynı yöntemle dolandiramazlar.

29 Aralık 2023 22:44
Piabella Casino Deneyimim Ve Yaşadığım Sorunlar

Site üzerinden lisans firmasına da erişim kapatılmış Sahtekarlar başka bir alandan sorgulayınca lisans da geçmiş lisans görünüyor

02 Ocak 2024 14:10

Kesinlikle muhatap bulunamadı ve 2000 TL lik bir bakiye site çalışanları tarafından hiç edildi Uzak durmak lazım böyle sitelerden Belli ki bu sitede merdiven altına düşmüş artık

02 Ocak 2024 16:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. PiaBella Casino müşteri temsilcimiz konu ile alakalı sizlerle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. PiaBella Casino Destek Ekibi

04 Ocak 2024 02:10

Hazır cevaplar Personelimizin kullanıp kulanmadigindan emin olamayız dediğiniz ses kaydı bende. Ve muhatap yok yüzlerce üyede aynı durum olmuş canlı destek sorumluluk sizin diyerek görüşmeyi kapatıyor Arkadaşlar piabellacasino güvenlik zafiyeti olan berbat bir site bana 3. Kez oldu aynı durum Personelleri içinde bakiye olan hesaplara girerek oyun oynuyor ya da piabellacasino kasayı doldurmak için kendi yapıyor Gorselleri ve ses kayıtları bende mevcut lisanslarını da muhakkak sorgulayın bununla ilgili sahtekarlık şikayetleri yüzlerce mail ile sağlayıcıya iletilmiş lisansları askıda

17 Ocak 2024 20:59

Kesinlikle dolandırıcı site. Personelleri hesabınıza istediği gibi giriş yaparak bakiyenizi kullanıyor ve sorumluluk sizin diyerek konuyu kapatıyorlar binlerce kişiyi bu şekilde dolandırmışlar

20 Ocak 2024 15:18

Bu sitenin Papara ve banka hesaplarını domainlerini resmi kanallara şikayet ediyorum Yatirim yapacak olanlar dikkatli olsun

06 Haziran 2025 13:46
Piabella Casino Hesabımda İzinsiz İşlem Ve Yetersiz Destek
Piabella Casino Hesabımda İzinsiz İşlem Ve Yetersiz Destek
Esat sonuçtan hiç memnun değil

Piabella Casino Gece Ansızın Sıfırlanan Bakiye Ve İlgisiz Destek Ekibi

08 Ağustos 2025 09:25
Nisan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

09 Ağustos 2025 13:35