İzzet sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 18:48

30 Aralık 2023'de Philips marka 3000 serisi BG3017 vücut tıraş makinesi aldım. Üçüncü kez kullandığımda başlık kısmındaki jelatinli parça kendiliğinden çıktı. Satıcı Media Markt Zorlu'ya gittim çünkü onlar ısrarla bu marka ve modeli almamı empoze etmişlerdi.

Ben zaten iki yıl garantili olduğu için ve hiçbir kusurum olmadığı için içim rahat bir biçimde Media Markt Zorlu'ya gittim. Ürünümü bir ay tuttular ve bir ay sonunda 850 TL istediler. Garanti kapsamında değil dediler. Aleti aldık ve çıktık. Lafı hiç dolandırmayacağım. İş ahlakı olmayan bu insanları kınıyorum.

21 Eylül 2024 16:56

Ürünü toplam üç defa kullandım. Yemin ederim. Sadece bunu değil aldığımız tüm ürünü itina ile kullanırım. Resimlerde göreceğiniz gibi ürünün kutusu dahi pırıl pırıl duruyor. Hatta bir aparatı açılmadı dahi naylonunda duruyor. Ben istesem o aleti bozamam. Üretim hatası olan ürününüze sahip çıkanız gerekirken suçu bize atmanız evinde bir çok Philips marka ürünü bulunan bize bir hakaret. Ama inanın bu hatanızdan dönmezseniz bir daha Philips marka bir çöp almayacağım.

27 Eylül 2024 08:51

Yaşadıklarımı ve mağduriyetimi anlattığım halde Philips en ufak bir reaksiyon göstermedi. Philips marka ürünü almamanız yararınıza olur. Aksi halde mağdur olma ihtimaliniz yüzde yüz.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
18 Nisan 2025 18:31
Philips Tıraş Makinesi Ve Garantinin Yetersizliği

Hüseyin
01 Ağustos 2023 18:31
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Ağustos 2024 13:52
Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Rahmi
26 Kasım 2024 23:41