Alim sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 01:03

Philips 43PUS6401/12 model televizyonumuz açılmıyor ve Android recovery ekranı geliyor. Philips'in sitesinden güncelleme dosyasını indirdik ve flash bellekle Apply Update From SD Card seçeneğini seçtik, yükleme yapıldıktan sonra yeniden başlattık fakat bu işlemlere rağmen televizyon açılmıyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

27 Kasım 2023 11:54 (Şikayetten 10 saat sonra)
28 Kasım 2023 21:11

Philips servisiyle görüştüm ana kart arızası olduğunu belirtti ve 4500 TL ücret istediler bu sorun yazılımsal değil mi ki donanımsal olarak müdahale edilmeye çalışılıyor dahası ben ana kart arızası nedeni ile servise tamir yaptırmıştım

04 Aralık 2023 23:30
PHILIPS TV Televizyon Yazılım Hatası

Durduk yer Philips TV çöktü ve neredeyse bütün Philips TV kullanıcılarında aynı sorun var şu an n oluyor böyle anlamadık bu kullanıcıdan kaynaklanan bir durum olduğunu sanmıyorum Philips sitesinden yazılım indirdim güncelleme yapılıyor ama sorun çözülmüyor yazılım dosyası 5mart 2021 e ait yanı yazılım dosyası bile eski servisi arıyorum hemen ana kart arızalı 4500 TL diyor daha önce de serviste ana kart tamiri yaptırdım biz Philips TV kullanıcıları hayatımız boyunca anakartmı yaptıralım mana şirket mail atıyor sizin attığınız maildeki bilgiler hiçbir işe yaramıyor durduk yere bu kadar Philips TV neden çöktü onu araştırın sorun bizde değil Philips şirketinde Markanızın arkasında durun sorunumuzu bir an evvel çözüme kavuşturun

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
29 Ekim 2023 13:22
Onur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 21:46

PHILIPS TV 43PUS6501/12 "Bootloop" Güncellemeden Sonra Açılmıyor!

26 Mart 2024 01:27
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Güncelleme Sonrası TV Sürekli Açılıp Kapanıyor, Çözüm Bekliyorum

09 Haziran 2025 12:51