İrem sonuçtan çok memnun

Marlboro Edge Sky Değerleri

16 Ağustos 2023 17:12

Marlboro Edge serisi (Edge, blue, sky) nikotin, zifir ve karbonmonoksit oranlarının belirli olmaması ve internet ortamında aradığı zaman philip Morris tarafından yayımlanmış herhangi bir kaynak bulunmaması. Kullanmakta bulunmuş olduğumuz ürünlerin değerlerine maalesef ulaşamıyoruz bilgi verir misiniz

17 Ağustos 2023 10:50 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba İrem Hanım, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 48 saat içerisinde Tüketici Danışma Hattımız sizinle 0212 370 01 00 numarasından iletişime geçecektir. Saygılarımızla, PHILIP MORRIS Tütün Mamulleri Tüketici Danışma Hattı

17 Kasım 2023 15:55

4-4-0.4 değerler

Yorumlar (5)

Hasan

Cevap Verme Zahmetine Katlandığınız İçin Teşekkür Ederim. İlginiz İçin Laf Olsun Diye Değil, Gerçekten Teşekkür Ederim.:) Global Philip Morris Firması Sizin Kadar Alakadar Olamadı.

Hasan

Bu sky Nasıl Bir Sigaraysa Eksikliği Giderilmiyor. İyi içimler. Binbir zorlukla Civar yerlerden toplattığım son 3 paketi İçiyorum. Arada Edge blue ile takviye yapıyorum. Gray ide denedim, çok hafif geldi. Ortada bıraktılar.

marlboro-edge-sky-degerleri-1.jpg
İrem

Size tek önerim Touch Gray'e alışmanız olur, sigaranızı hafifletmiş olursunuz zamanla. Eğer çok hafif geliyorsa kışın hasta olduğunuz dönemde sigara değiştirirseniz (hafifletmek amacıyla) iyileşene kadar alışmış oluyorsunuz.

Hasan

Merhabalar İrem Hanım, Sky a alternatif ürün bulabildiniz. Diğer hepsi metabolizmamı bozdu. Mecburiyetten Edge blue dayım.

İrem

Marlboro Touch Gray içiyorum, onun öncesinde Kent D-Range Gray içiyordum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2025 03:49

23 Eylül 2025 11:42
Aldığım Sigarada Küf Çıktı Sağlığım Ve Param Tehlikede
Uşak sonuçtan hiç memnun değil

Marlboro Edge Blue Sigara Paketlerinde Kıymık Ve Odun Parçalarının Bulunması

03 Ocak 16:37