Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex İle Yaşadığım Sorunlar

16 Temmuz 2023 14:11

Phase Forex tarafından defalarca arandım. İlk iletişime kıdemli yatırım uzmanı C** A*** diye biriyle kurdum. Riske girmek istemediğimi, depremzede olduğumu dile getirmeme rağmen, yüksek kazanç bahanesiyle yanıltıldım. Kendilerini o kadar çok övüp diğer firmaları kötülediler. Biraz araştırma yapmak istediğimde Şikayetvar üzerindeki şikayetlerin neden kaynaklı olduğunu sordum meyve veren ağaç taşlanır, şöyle sertifikamız var gibisinden sözlerde bulunuldu. O kadar iyi ve dikkat çekici konuşuyorlardı ki sanki 40 yıllık arkadaşım gibi.

Hesap açtığımda H** E*** adına IBAN atıp para görmemi istediler. Buradaki şüphemi dile getirdiğimde farklı cevaplarla geçiştirdiler. Ardından 5000 ₺ ile hesabı açtık. E** D*** adındaki yatırım uzmanı eşliğinde ilk gün işlemleri de açtık. Ne olduysa o günden sonra oldu. Mesajlarıma cevap verilmedi. Görüldü bırakıldı. Yok tatildeyim yok şöyleyim, sizin yatırım uzmanınız kimdi gibisinden laflarla yanıt verilmedi ve hafta geçmeden hesabım sıfırlandı.

Büyük vaatlerle işlem açtırıp para yatırılmasını sağlıyorsunuz ve insanları mağdur ediyorsunuz. Yazıklar olsun size. Evet belki 5000₺ sizin için bir tutar bile sayılmayabilir fakat benim biriktirdiğim son paramdı. Benim ağzım yandı. Paramın iadesini talep ediyorum.

profile profile profile
24 Temmuz 2023 13:41 (Şikayetten 7 gün sonra)
Nazım
Nazım
25 Temmuz 2023 20:25

Her soruna yazdığınız gibi aynı cevapları yazmışsınız. Sıfır ilgi alaka. Hesap açarken de keşke böyle gerçeklerle konuşsaydınız. İnsanları mağdur etmekten başka bir işleyişiniz yok. Herkes, aman diyeyim kaçsın bunlardan, insanların üç beş kuruşuna göz dikenler!

Şaziye
Şaziye

Bende de buna benzer bir durum var ama beklemedeyim bakalım bu işin sonu nereye varacak mutlaka paylaşacağım sonucu

Yıldıray
Yıldıray

Merhaba, ne oldu son durum acaba?

Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 15:18
Phase Forex İle Yatırım Aldatmacası: Kaybolan Binlerce Dolar
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex Bütün Paramı Kaybettim!

Yalçın
19 Haziran 2024 21:31
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex Ne Yapmak İstiyor,

06 Eylül 2023 11:02