Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex Bütün Paramı Kaybettim!

19 Haziran 2024 21:31

Phase Forex'te işlem açtığım ilk günden beri yaklaşık olarak 50.000 TL'ye yakın bir para kaybettim ve kazancım 0 TL. İlk yatırımdan sonra bakiye yavaş yavaş yükseliyor, 200 veya 300 dolar toplam bakiye ile başlıyoruz. Ondan sonra hesap 1000 veya 1500 dolarlara gelince, önceden önerildiğinde çoğunlukla doğru olan işlemler birden terste kalıyor. Evet, biliyorum hiç kimse yüzde yüz doğru bilemez ama açmamı önerdiğiniz bütün işlemler mi terste kalır? Ben açıkçası burada bilerek yanlış işlem açtırdıklarını düşünüyorum. Bu bir. İkincisi, danışmanın ilgisizliği. Bakiye artarken her şey mükemmel, cevaplar kısa denebilecek bir sürede geliyor ama işlemler terste kalınca hiçbir muhatap yok. En son yatırım yaptığımda da bakiye bayağı arttı. Ondan sonra nedense aynı şey yine oldu. Yatırım danışmanı e*** ö*** tekrar işlem açmamı ve yüksek lotlarda işlem açmamı önerdi. İşin komik tarafı, her sabah saat 10'da yayın açan araştırma ekibinden s*** k*** diyordu ki piyasada aşağı yönlü hareket bekliyorum ama yatırım danışmanına bunu dediğimde aynen şunları söyledi: 'Ya işte o kim? Biz ona buradan işlemleri veriyoruz. Benim dediğim olacak, siz merak etmeyin. Piyasa yukarı gidecek.' Ama tekrar aynı şey oldu. İşlemlerin istisnasız hepsi terste kaldı. Sonra işlemleri hedgeledik. Sordum, dedim ne yapacağız? 'Panik yapmayın. Yukarı doğru ivme aldığında hesabı bu durumdan kurtaracağız, ' şu bu derken piyasa yukarı gidiyor, hiçbir şekilde bir öneri yok. 3000 dolar bakiye vardı ama terste kaldığımız için zarar çok fazlaydı. Baktım, hiçbir şekilde bir öneri yok. Kendi başıma bir şeyler yapmaya çalıştım ve o sıra sınav zamanımdı. Bütün sınavlarım kötü geçmişti çünkü elimdeki bütün parayı buraya yatırmıştım ve o paranın gitmesi beni çok zor duruma düşürecekti. En sonunda bütün işlemleri kapattım. Yaklaşık 200 dolar kalmıştı, zaten hepsi de verdikleri bonustu. Ana param sıfırlanmıştı. Altın ve gümüş işlemleri açtık, o gün veri vardı. Veriden önce piyasa düşmeye başladı. Danışmana sordum, 'Buy kapatıp sell işlemleri açalım mı? ' dedim. 'Hayır, gerek yok, daha fazla düşmez, ' dedi ama bakiye tamamen sıfırlandı. Kesin art niyetliler demiyorum ama bana en azından gerçekten güven vermediler. Tabii ki de burada para kaybetme riskimiz de var ama 3-4 defa aynı şekilde paran sıfırlanınca artık burada bir şeylerin ters olduğu anlaşılıyor. Bana hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

26 Ağustos 2024 10:53

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kaç defa bu kuruma yatırım yapmama rağmen hiçbir şekilde pozitif bir sonuç alamadım daha önce de birkaç kez hesabın stoplanmasından ötürü buraya şikayetimi yazmıştım iletişime geçtiler en son yaptığım yatırımı Bir şekilde tekrar işlem açıp kurtardık sonra açıkçası güvenim biraz daha arttı ama artık hiçbir şekilde güvenim kalmadı sebebi de şu ki genel olarak başarısız bir kurum benim borsa bilgim çok az bir seviyede ama buna karşın güya yatırım danışmanları var. En son ki yatırımda da 200 dolarlık bir yatırım yaptım ve çok düşük lotlarla işlem açtık sonuç fotoğraftaki gibi 1000 puan terste kaldık şimdiye kadar bana işlem verip de 1000 puan karda olduğumuz olmadı yatırım danışmanına bu durumu belirttim ve tek dedikleri bir sonraki yatırıma Bonus desteği verebiliriz dediler %30 yerine %50 Bonus verebiliriz diyorlar fotoğrafa dikkatlice bakın derim ne demek istediğimi anlayacaksınız 1000 puan bir endekste ters kaldık hesap stoplandı ve sadece yapabildikleri %20 Bonus desteği o da yeni bir yatırıma sanki önceki yatırımlarda ne oldu da yenisinde ne olacak. Neyse fazla uzatmak istemiyorum eğer yatırım danışmanlarına çok fazla gerek duymadan işlem açacak kapasitede biriyseniz bilemiyorum ama yeni bir yatırımcı iseniz kesinlikle tercih etmeyin bunu çok yüksek miktarda para kaybeden biri olarak söylüyorum yeni yatırımcılar için kötü bir tercih olur 500 dolar mı yatırdınız Maximum 2k falan olur ondan sonra senaryo belli zaten hesabınız terste kalacak yatırım danışmanı hedgleyelim diyecek yani buy açtıysanız sell açın veya tam tersi biraz bekleyelim deyip hesabı birkaç gün tabiri caizse ölü gibi bekleteceksiniz ve sonra hesap stoplanacak ve paranızın hepsi gidecek Ben şimdiye kadar hep bu senaryolarla karşılaştım diyeceklerim bu kadar ve şu an bunlardan dolayı çok zor duruma düştüm maddi olarak.

Ek
profile profile profile
25 Haziran 2024 14:04

Destek için teşekkür ederim

Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex İle Yaşadığım Sorunlar

16 Temmuz 2023 14:11

Phase Forex Forex Firmasının Hüsranla Sonuçlanan Yatırım Deneyimi

Beytullah
01 Mayıs 2024 18:07
Phase Forex Forex Firmasının Hüsranla Sonuçlanan Yatırım Deneyimi
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 19:24
Phase Forex Kar İşlemlerini Zarar Olarak Hesaba Geçiyor.
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Phase Forex İle Tehlikeli Yatırım Deneyimi

Yıldıray