04 Haziran 2024 13:14

1 ay önce kadar File Market'ten Pharmaton aldım. Kozmetik kısmında standın birinde bu tarz vitaminler vardı. Pharmaton ve benzer başka bir ürün vardı. Uzun zamandır gidip geldiğimde hep görüyordum, hiç satılmıyordu rafta. Bir gün denemek istedim. Tarihi de geçmemişti, satın aldım vitamini. Yaklaşık 400 TL'ye bir ücret ödedim. Ürünü 3 ya da 4 kere kullandım. İçtiğimde bir etkisini görmedim. İkinci içtiğimde unutmamak için kahvaltı yaparken yarı aç tok anımda içtim ve kahvaltımı bitiremeden istifra ettim. Daha sonra tok karna içtim ve yine bulantı yaptı. Midem rahatsız oldu. Ürünün bana dokunduğunu, benim hassasiyetimden dolayı olduğunu düşündüm ve kullanmayı bıraktım. Takviye edici vitamin olduğu için eşim kullanmaya başladı. Asla hiçbir ilaç dokunmaz kendisine, ama onda da aynı şekilde etkileri oldu, midesi bulandı. Bu durumda ilacın sorunlu olduğunu düşündüm. Muhafaza kaynaklı ve rafta uzun süre durması nedeniyle bozuk bir ürün satıldığını düşünüyorum. Paramın geri iadesini ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Muharrem
Muharrem

Ne umuyorsunuz ki bu tür ilaçlardan hayatımda hiç kullanmadım sebze ve meyve tüketin hazıra kaçayım derken sağlığınızdan oluyorsunuz

Adem sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 10:29
Pharmaton Essential Women Dikkat
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Pharmaton Vitality-Mide Sorunları Yaratıyor

Ayşegül