3 Ay Tarihi Geçmiş Ürün Peysan Süzme Peynir!

3 Ay Tarihi Geçmiş Ürün Peysan Süzme Peynir!
Peysan
14 Haziran 2024 17:173.207

13 Haziran 2024 günü Konya ili Real civarında faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatifleri şubesinden 4 kutu Peysan süzme beyaz peynir aldık. Ürünler kampanyada idi ve sevdiğimiz bir marka olduğu için adetli almak istedik. Bir gün sonra fark ettik ki, ürünlerin son kullanım tarihleri 3 ay kadar geçmiş. Bunu tüketmek için açtığımızda anladık, üzerindeki son kullanma tarihine marka kalitesinden dolayı bakmamışız maalesef. Bir gün sonra peynirlerin iadesi için marketin yolunu tuttuk ve arkadaşlar değişim için fiş talep ettiler. Böyle bir hatanın aklımıza gelmeyeceği için fişi sanırım ya attık ya da koyduğumuz yeri bulamadık. Bize işlem için bir şey yapamayacaklarını belirttiler ve çok garipsedik konuyu. Kamera kayıtlarına baksanız dedik, yapamayız dediler. Ama buradaki ilk hata bu kooperatifin değil kesinlikle, bu peynir şirketinin saha yöneticilerinin olduğu kanaatindeyiz. Çünkü bugüne kadar biz Peysan peynirlerinin tüm ürünlerini severek tüketen bir aileyiz ve inanın bu hataya inanamadık. Geri dönüş ise ondan çok garip idi. Firma yetkili numarası istedik, yok dediler. 3 ay kadar tarihi geçen bir peynirin sahada dönüyor olmasının asıl sorumlusunun kesinlikle Peysan olduğu kanaatindeyiz. Son derece sorumsuz bir hareket olduğunu düşünmekteyiz. Hatta peynirleri kampanyada görünce şaşırdık ve dediğim gibi 2 ay kullanabileceğimiz kadar peyniri satın aldık. Peysan gibi güvendiğimiz bir şirketin böyle bir hata yapabileceğine cidden çok şaşırdık. Demek ki firma kaliteli de görünse işini hakkıyla yapmayan, denetimi yeterli olmayan bazı saha ekibi mensubu mevcut bünyelerinde diye düşünüyoruz. Piyasada 3 ay tarihi geçen mamul satın almış biri olarak bu konuya dikkat çekmek için yazıyoruz bunları. Konunun Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar takipçisi olacağız.

14 Haziran 2024 18:55

Peysan Şirketinden Beni Arayarak Bu Sorunun Tarım Kredi Kooperatiflerinden Kaynaklandığını Söylediler. Yani 3 Ay Ömrü Geçmiş Bir Peynirin Görüntüsünü Atmamıza Rağmen Peysan Şirketinden Aranılıp'ta Yok Konu Bizle değil de, Yok ş öyle'de Yok Böylede. Demekte Ne Bileyim Çok Gülünç Geliyor Bizlere... Biz Sorunumuzun Çözümünden Vazgeçtik, Şikayetimiz Burada Kalması Bize Yeterli.

20 Haziran 2024 19:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

Tüketici ile görüşülmeye çalışılmıştır. Kendisinin konuşma tarzı, tavrı, kullandığı kelimeler, karşısındakinin konuşmasına izin vermeden sesini yükseltmesi, bağırması, hakaret etmesi, firmamızı küçültücü haksız ithamları, akıl vermeleri ve görüşme devam ederken telefonu kapatması nedeni ile kendisi ile bir kez daha iletişime geçilmeyecektir. Görüşmelerimiz kayıt altında olup tün hukuki haklarımız saklı kalmak kaydı ile bildiririz.

20 Haziran 2024 21:14

Syn yetkili, Elinizde, Ses Yükseltme, Hakaret, Bağırma, Firmayı Küçültme, Akıl Verme vb. Gibi Doneler Var ise Bu Konu ile Alakalı Olarak Sizi Hukuk Mücadelesine Davet Ediyoruz. Bahsi Geçen Olay,3 Ay Önce Tarihi Geçmiş, Bozulmuş, Tarafınızdan Üretilen ve İndirimli Satışa Sunulan Süzme Peynir ve Total malı Değeri 280 TL. Madem Elinizde Bütün Bunlar Yaşanmışcasına Bir Kayıt Var, İspat Noktasında Başarılı Olacağınız Kanaatindesiniz, buyurun Bu Platformdan Yazmak Yerine Yarın Sabah İtibari ile Gerekli İşlemleri Başlatın. Şu dakika itibari ile 3 Ay Tarihi Geçmiş ve Firmanız Tarafından Üretilen Bir Ürün İçin Bu Platformlardan Sizlere Cevap Vererek Konu Vakit Kaybına Dönüşsün İstemiyoruz Biz. Gereken her şeyi Size Detaylı Olarak Sunduk. Her Türlü Hakkımız Saklı Kalmak Kaydı ile, Hukuk Mücadelesine Açık Olduğumuzu Bilmenizi İsteriz, Saygılar.

21 Haziran 2024 15:36

Tüketici bu platform üzerinden bildirim yaptığı için aynı platform üzerinden kendisine cevap verilmiştir. İlk şikayet bildiriminde hukuk yolu ile konuyu takip edeceğini yazan tüketicinin kendisidir. Yazılanlara cevap hakkımızı kullanmış bulunuyoruz. Bu aşamadan sonra kendisine firmamız tarafından hiçbir şekilde cevap verilmeyecektir.

Cemre
Cemre
1 Mayıs 2025 14:45

Abi pardon da tarihi geçmiş ürün satan tarım kooperatifi değil de markayı suçluyor olman çok saçma olmuş. Saha yönecililerinin, satış yapılan mağazalara gidip ürün sktsinin denetimini falan mı yaptığını sanıyorsun. Bu neden onlar yapsın ne alaka Ayrıca gıda marketlerinde bir ürün indirime giriyorsa ya SKT'si yaklaşıyordur ya da stokları çok fazladır. Senin bilinçli bir tüketici olarak aldığın ürünün sktsine bakman gerekir ki bu kendi sağlığını güvende tutmak için. Sonrasında da zabıtalara bildirmen gerekir ki insanların sağlığıyla oynamasınlar. Bunun içinde sorumlu tutulacak kişi tarım koperatifidir. Zabıtayı arasan da düzgün bir yere şikayet etsende sorumluluk sadece tarım koperatife ait. Mağaza için denetimi kendisi yapmak zorunda ya hani. İmalatçının konuyla ne alakası var ve sen bunu nasıl düşündün hiç anlayamadım. Biraz daha bilinçli olsaydınız da keşke o gün o tarım koperatifini şikayet etseydiniz başka insanlar da mağdur olmasaydı.

Tarım Kredi Süt Son Kullanma Tarihi Gelmemiş Bozuk Gıda Ürünü

Özlem
14 Kasım 2023 18:411.677

Yaklaşık 2-3 ay önce Tarım Kredi Kooperatifi'nden tarım kredi süt markalı, teneke kutuda olgunlaştırılmış beyaz peynir a...

Meltem
Meltem
Peysan
20 Ekim 2025 05:221.983

Peysan markasına ait 3 dilimli beyaz peynir ürünümde, paketi hiç açmamış olmama ve buzdolabında muhafaza etmeme rağmen b...

Zeynep

"Pınar markasi bizi yanıltmadı, sorunumuzu hediyesi ile birlikte çözdü. İlginiz alakanız için çok teşekkür ederiz, iyi çalışmalar dileriz."

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Peysan Peynir Dolapta Olduğu Halde Bozuldu

Peysan Peynir DolaptaOlduğu Halde Bozuldu

Sevgi
Peysan Peynirde Pembe Renk Şikayeti!

Peysan Peynirde PembeRenk Şikayeti!

Hacer
Tarihi Geçmediği Halde Bozuk Peysan Peynir

Tarihi GeçmediğiHalde Bozuk Peysan Peynir

Serdar
Peysan Küflü Kaşkaval Peynir

Peysan Küflü KaşkavalPeynir

Nurgül
Peysan Peynir Tatlısı Küflenmiş!

Peysan Peynir TatlısıKüflenmiş!

Sadettin
Peysan Ürünün Küflü Çıkması!

Peysan Ürünün KüflüÇıkması!

Ahmet