Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servisinde Yaşanan Yazılım Sorunu Ve İletişim Eksikliği

13 Aralık 2024 13:39

Peugeot 2008 marka 2023 model aracımı İstanbul Baykaralar'a 07/12/2024 günü bakım için götürdüğümde ücretsiz yazılım olduğu söylendi. Tamam, sorun yok, yükleyin dedim. Sağ olsun arkadaş çok ilgilendi ancak saat 15:30'da işim bittiğinde yazılımın sunucu kaynaklı yüklenemediğini beyan ederek aracı teslim ettiler. Araç ile yaklaşık 80 km yol yaptığımda ambiyans ışıkları ve ekranda sorunlar yaşadım. 10/12/2024 günü tekrar götürdüm, sunucu kaynaklı sorunun devam ettiğini ve aracın en geç 17/12/2024 günü teslim edileceğini belirttiler. Eyvallah dedim, 11/12/2024 günü Peugeot genel merkezini aradım, tarafıma neden ikame araç verilmediğini sordum. 2 iş günü içerisinde dönüş yapılacağı söylendi. Bir de telefondaki arkadaşımız acil olduğunu belirtti, ne arayan ne soran oldu. Bugün bu saat itibariyle Peugeot Türkiye maalesef sınıfta kaldı, yazık bir ton para veriyoruz. Ha, bu arada unutmadan, aracı 2023 yılında 200 bin TL'sini kredi kartı ile ödediğim için ayrıca nakit para ödemesi yaptık (fiyata dahil olmayan kredi kartı ödemesinden kaynaklı). Bunlar benim için son oldu.

14 Aralık 2024 07:33

Cuma akşam saat 19 gibi zahmet edip aradılar ikame araç için Bölge müdürüne ulaşacaklar

17 Aralık 2024 14:20

Bugün itibari ile servisi aradım araç yürüyemez durumda güncelleme kaynaklı teyp çalışmıyor klima devre dışı ekran yok ne zaman yapılacağı belli değil ilgili müşteri hizmetleri ikame araç veremeyeceklerini söyledi

18 Aralık 2024 09:22

17/12/2024 tarihi itibari ile ikame aracı Baykaralar teslim etti ancak tövbe ettim süreç ile ilgisizlikten dolayı

25 Aralık 2024 15:36

25/12/2024 tarihi itibari ile aracımın arızası için sipariş geçilmiş, gelmesi 1,5 ayı bulacağı söylendi Baykaralar sağ olsun en azından araç ikamesi vererek mağdur etmedi ancak aracıma kavuşmam anlaşılan 2 ayı bulacak

28 Ocak 2025 15:21

28 Ocak ve aracımın parçası ile ilgili en ufak bir gelişme yok Peugeot‘yu genel merkezi aradığımda dönüş yapacaklarını söyleyip aramıyorlar Baykaralar Peugeot servisini aradığımda bilgimiz yok diyorlar ayrıca hafta sonu yurt dışına gideceğimi beyan ettim araç için noter vekaleti istediğimde aracı yurt dışında kullanamayacağımı ilettiler bunun üzerine yazılı talep istedim veremeyeceklerine dair Böyle bir durumda yazılı belge veremeyeceklerini ilettiler o zaman ikame araç vermenin bir anlamı nedir ben bu arabayı sadece İstanbul içinde kullanacağım işim gücüm olacak yurt dışına gideceğim ve kullanamayacağım Peugeot pişmanlıkmış bunu öğrendim çözüm sürecinde hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar sizi baş başa bırakıyorlar ve bugün itibarıyla neredeyse iki ayı bulacak ayın 10’unda

05 Şubat 2025 13:46

Nihayet 04/02/2025 tarihinde aracımı teslim aldım Baykaralar Peugeot bayisinden Berkay bey ve Genel merkezden D*** bey süreç içinde doğru bilgilendirmeler yaparak ilgilendiler anacak diğer çalışanlar sürekli olarak yetkililere ileteceğiz cümlesinden başka bir kelime ve çözüm üretemediler maalesef çözümsüzlüğün bir parçası oldular bol stres yüklendim süreçte bin pişman oldum diğer markalarda da aynı muhtemelen çünkü coğrafya kader maalesef

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
28 Mart 2024 15:19

Peugeot 2008'de Sürekli Arıza Ve İkame Araç Sorunu

Tülin
28 Mayıs 2025 16:11

Peugeot 3008 Klimam Bir Yıldır Tamir Edilmiyor Çözüm Bekliyorum

Yalçın
18 Mayıs 2025 01:01
Seyfi sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot E-2008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Seyfi
07 Mart 2025 22:26
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 308 Multimedya Problemi

18 Ocak 2024 16:15