Peugeot Motor Arızası Hakkında

Fahri
03 Haziran 2024 13:57

2024 model Peugeot 308 aracım ücretsiz check-up için 16 Mayıs tarihinde servise gitti. 15 dakikalık bir süre sonunda aracımın yağ, antifriz, hava, motor vs. tüm bakımlarının yapıldığı söylenerek aracım teslim edildi. Aracımı çok fazla kullanmama rağmen bugün (3 Haziran) seyir halindeyken bir anda yavaşlayan aracımda motor hararet arıza lambası yanarak aracım yolun ortasında birden durdu. Hararet tavan yapmıştı. Kaputu açıp bakınca motor su haznesi kapağının kapatılmamış olduğunu (bakım günü) gördük. Kapatılmadığı için içindeki su sıçrama yaparak kaputumda lekeler bile oluşturmuştu. İçindeki bütün su bitmişti. 5 litrelik şişenin %90'ını doldurduk. Aracımı aldığım günden beri aracı ilk başlattığımda 'motor arızası, aracı durdurun' diye uyarı veriyordu. Bununla ilgili aracımı aldığım bayiye götürdüğümde aracımın akü fişi çekilip tekrar takıldı, düzelecek dendi fakat aylar geçti. Halen aynı uyarıyı almaktayım. Tekrar bayiye check-up için gittiğimde araçta sıkıntı yok, bakımı yapıldı. Düzelecektir dendi, yine aynı hatayı alıyorum. Seyir halindeyken aracım motor arızasından sebep ekranları giderek kendini kapatıyor. Bu nasıl bir sorumsuzluk anlamıyorum. Uzun yolda otobanda olsak motoru da kendimizi de yakacaktık.

profile profile

Yeni Araba, Bitmeyen Sorunlar: Peugeot 308 Kabusu

Alper
29 Kasım 2024 11:09
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
13 Nisan 13:26

Peugeot 308'de Kronik Triger Kayışı Sorunu

Derya
15 Şubat 14:26
Peugeot 308'de Kronik Triger Kayışı Sorunu
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
13 Ocak 19:24
Peugeot 208'in Kalitesiz Far Sorunu
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Sedat