Peugeot Gösterge Km Sorunu

Peugeot Gösterge Km Sorunu
Fatih
26 Mart 2024 22:46

İyi akşamlar arkadaşlar. Peugeot Partner marka 2001 model dizel bir araba satın aldım ve bunu yaklaşık iki ay önce bir ekspere götürdüm. Kilometresi 115 bindeydi. Zaten muayene raporlarına bakıldığında kilometrede bir değişiklik olmadığı görülüyordu. Geçen hafta gösterge panelindeki devir saati arıza yaptı. Bir ustaya götürdüm ve o da çıkma bir gösterge paneli taktı. Ancak bu çıkma gösterge panelinin kilometre göstergesi 200 binde gösteriyordu. Kendi gösterge panelimi tekrar taktığımda da 200 binde görünmeye devam etti. Ustaya durumu anlattığımda yazılım güncellemesi gerektiğini, ancak kendisinin bunu yapamayacağını söyledi. Bir yazılımcı arıyorum ancak kimse bu işe yanaşmıyor. Ekspertiz raporları ve noter kayıtları hepsi iki ay önce yapıldı ve hepsi elimde bulunuyor. Dijital gösterge panelinin kilometre göstergesini düzeltebilecek bir yer arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

Gökmen
Gökmen

Sorunu çözebildinizmi hocam bir de kadranı nereden buldunuz benimde devir saati ve hız km ai çalışmıyor ana km 0000000

Suat sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 23:21
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Stellantis Peugeot Türkiye - Peugeot 5008

Furkan