Peugeot 408 20. Gün Far Beyni Bozuldu 40 Gündür Parça Yok

10 Mart 2024 12:2914.229

Peugeot 408 araç sahibiyim ve aracı sıfır olarak satın aldım. Aracımı aldıktan yaklaşık 20 gün sonra sol ön farı arızalandı. Aracımı 03/02/2024 tarihinde yetkili servise bıraktım. Bugüne kadar parça Fransa deposunda dahi bulunamadı. Ne zaman geleceğine ilişkin bir bilgi verilmedi. Araç, bende 20 gün kaldıktan sonra yetkili serviste yaklaşık 40 gündür bekletiliyor. İlgili bir yetkiliyle iletişim kuramıyorum. Ne hevesim kaldı ne de sabrım. Araç serviste beklediği süre boyunca her yeri kuş dışkısı ve tozla kaplanmış durumda. Araç değişimi talebinde bulundum, ancak 30. Gün olmasına rağmen hâlâ bir cevap alabilmiş değilim. Parçanın bulunamadığı ve hatta Fransa deposunda bile olmadığı söyleniyor.

Fatih
20 Mart 2024 19:21

Geçen hafta parça temin edildi diye arandı bu hafta tekrar parça temin edilmedi denildi

Yorumlar(13)

21 Temmuz 2025 15:40

Fatih bey süreciniz hakkında detaylı bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Araç bugün tekrar servisteydi bizim de Fransa'dan parça siparişi verilecekmiş büyük ihtimal sizin gibi 3.5 ay sürecek bize ikama araç vermiyorlar ellerinde yok diye gece zaten araba kullanılmıyor far hiç yok aşırı derecede mağduruz şehir dışına bir yere gidemiyoruz. Büyük ihtimalle yasal haklarımızı kullanacağız ama sizin ne kadar sürdü bu süreç yardımcı olursanız çok mutlu oluruz

21 Temmuz 2025 11:44

Berkan bey sizin probleminiz düzeldi mi ya da neyden kaynaklandığı hakkında bilgi verildi mi bizde gece çıkamıyoruz hiç araçla aşırı derecede mağdur edildik ikame araçta vermediler ellerinde yok diye

21 Temmuz 2025 11:40

Merhaba far sorununuz düzeldi mi Aynı sorunu bende yaşamaktayım servis çok ilgilenmiyor araç 4 kere gitti servise oldu deyip arıyorlar ama aynı hatayı veriyor. Sizin probleminiz nasıl çözüldü

10 Mart 2024 21:57

Gerçekten çok kötü. Bu kadar uzun süre orada kalması böyle büyük firmalara yakışmıyor. Ayrıca aracın daha korunaklı bir yerde muhafaza edilmesi gerekez mi? Büyük paralar vererek aldığımız aracın hali içler acısı. İkame araç verildi mi size. Ayrıca hangi servis

Peugeot 408 Aracımın Parça Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

7 Şubat 2025 14:4413.562

Merhaba; 09.12.2024 tarihinde Peugeot 408 marka sıfır aracım, 23.12.2024 tarihi 09:00 saatlerinde çocuğumu okula bırakır...

6 Destek3 Yorum

Peugeot Sıfır Araç Arızası

10 Mayıs 2024 16:5110.377

Şubat ayı içerisinde 2024 model Peugeot 408 araç aldık bir ay sonra aracımız vites kutusu arızası verdi. 2 aydır araç ba...

1 Destek

Tümünü Gör
Peugeot Pişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

PeugeotPişmanlıktır, Tecrübe İle Sabit

Ersin
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan